ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Carrefour: Επιστρέφουν στην Ελλάδα μετά από 10 χρόνια – Ο ρόλος του Βαρδινογιάννη

Carrefour: Επιστρέφουν στην Ελλάδα μετά από 10 χρόνια – Ο ρόλος του Βαρδινογιάννη

Newsroom

Ήταν Ιούνιος του 2012 όταν, η γαλλική Carrefour, ανακοίνωνε την αποχώρησή της από την ελληνική αγορά, τώρα ο μεγαλύτερος λιανέμπορος της Ευρώπης ετοιμάζεται κι επισήμως να ανακοινώσει την μεγάλη του «επιστροφή», με συνεργάτη, μία θυγατρική εταιρεία της AVE του ομίλου Βαρδινογιάννη, σχεδιάζοντας σε πρώτη φάση το άνοιγμα 8 καταστημάτων σε όλη τη χώρα.

Όπως τόνισαν στο newsit.gr στελέχη της AVE, επισήμως, η έλευση της Carrefour, θα ανακοινωθεί μέσα στον Ιανουάριο και παράλληλα θα αποκαλυφθούν τα σημεία που θα ανοίξουν τα πρώτα νέα καταστήματα, τα οποία εκτός από την Αθήνα, θα λειτουργήσουν στη Βόρεια Ελλάδα, την Κρήτη κι αλλού. Η ανάπτυξη του δικτύου καταστημάτων πρόκειται να γίνει από την Retail & More, θυγατρική της Τeleunicom και μέλος του ομίλου ΑVΕ, ιδιοκτησίας Νίκου Θ. Βαρδινογιάννη AVE. Το τιμόνι της Retail & More ανήκει στον Βασίλη Στασινούλια, που στο παρελθόν κατείχε υψηλόβαθμες θέσεις στην Carrefour.

Η Carrefour, που στα γαλλικά σημαίνει “σταυροδρόμι” και “δημόσια πλατεία”, με έδρα τη Γαλλία είναι μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες υπεραγορών διεθνώς με παρουσία σε περισσότερες από 30 χώρες, στην Ευρώπη, την Αμερική, την Ασία και την Αφρική. Το πρώτο κατάστημα Carrefour άνοιξε το 1960, αποτελώντας τον πρώτο όμιλο στην Ευρώπη που άνοιξε με το σημερινό στυλ σούπερ μάρκετ, καθώς και την πρώτη εταιρεία που συστέγασε ένα μεγάλο σούπερ μάρκετ και ένα πολυκατάστημα.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις