ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

«ΚΡΗΤΙΚΟΣ»: Online παραγγελίες και παράδοση στην πόρτα του καταναλωτή την ίδια μέρα μέσα σε λίγη ώρα!

«ΚΡΗΤΙΚΟΣ»: Online παραγγελίες και παράδοση στην πόρτα του καταναλωτή την ίδια μέρα μέσα σε λίγη ώρα!

Newsroom

Το σουπερμάρκετ  εξυπηρετεί όλες τις ηλεκτρονικές παραγγελίες από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ και τις παραδίδει την ίδια ημέρα και την ώρα που επιλέγει ο καταναλωτής, στην πόρτα του – Δείτε ποιες περιοχές καλύπτει η υπηρεσία Express Delivery

Τη δυνατότητα να έχουν καθημερινά πρόσβαση σε όλα τα αγαθά πρώτης ανάγκης, δίνει η αλυσίδα σούπερ-μάρκετ «ΚΡΗΤΙΚΟΣ» σε όλους τους καταναλωτές, χωρίς οι ίδιοι να χρειαστεί να μετακινηθούν από το σπίτι τους. Σε αυτή την πρωτοφανή συγκυρία της πανδημίας, τα σούπερ μάρκετ ΚΡΗΤΙΚΟΣ επέδειξαν αυξημένα αντανακλαστικά και σε σύντομο χρονικό διάστημα έθεσαν σε εφαρμογή την ηλεκτρονική υποδομή τους, προκειμένου να εξυπηρετούν τους καταναλωτές άμεσα και με ασφάλεια.

‘Ετσι, οι καταναλωτές μπορούν να επιλέγουν ανάμεσα σε 2.000 προϊόντα, όλα όσα έχουν ανάγκη για την καθημερινή διατροφή τους, κάνοντας χρήση της υπηρεσίας Express Delivery. Οι παραγγελίες παραδίδονται στην πόρτα του καταναλωτή την ίδια ημέρα και την ώρα που ο ίδιος ο καταναλωτής επιλέξει, ακόμα και όσες κοστίζουν 5 ευρώ. Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι η υπηρεσία Express Delivery λειτουργεί από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

800x450_2

 Στην προσπάθεια να σταθούν στο ύψος της κρίσιμης κατάστασης, στα νέα δεδομένα και στο πλευρό των πολιτών που έχουν ανάγκη από ποιοτικά προιόντα για την καθημερινή, υγεινή, διατροφή τους στο σπίτι, τα σούπερμαρκετ «ΚΡΗΤΙΚΟΣ» διασφάλισαν την ασφάλεια των εργαζομένων τους και φρόντισαν ώστε κάθε ηλεκτρονική παραγγελία που φτάνει στα καταστήματά τους να εξυπηρετείται άμεσα και γρήγορα από στόλο οχημάτων, συγκεκριμένα δίκυκλων, που κυκλοφορούν μόνο γι’ αυτό τον λόγο.

 Οι παραγγελίες φτάνουν στην πόρτα των καταναλωτών με μηχανάκι, διατηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας από τον COVID-19 σε κάθε βήμα, έως και τη στιγμή της παράδοσης, κατα την οποία υπάρχει η δυνατότητα ανέπαφης πληρωμής.

 Η υπηρεσία ξεκίνησε, σε εννέα καταστήματα, εξυπηρετώντας τις περιοχές του κέντρου της Αθήνας, Κλαυθμώνος, Κολωνάκι, Πλατεία Μαβίλη, της Γλυφάδας, της Βούλας καθώς και των Μελισσίων, Βριλησσίων, Πεντέλης και Χαλανδρίου.

 Την ίδια ώρα μελετάται κάθε δυνατή επέκταση της υπηρεσίας, σε περισσότερες περιοχές της χώρας, ώστε κάθε οικογένεια να λαμβάνει τα αγαθά που χρειάζεται –όσο παραμένει στο σπίτι για το καλό της ατομικής και δημόσιας υγείας.

 Σημειώνεται ότι η επιπλέον χρέωση για το Express Delivery είναι 3 ευρώ και ισχύει για αγορές από 5 ευρώ και άνω!


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.kritikos-sm.gr

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις