ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Σε αυτή τη γυναίκα χρωστάμε ένα ευχαριστώ! (ΦΩΤΟ)

Σε αυτή τη γυναίκα χρωστάμε ένα ευχαριστώ! (ΦΩΤΟ)

Δώρα Μιχαήλ

Μίκα Μαυρογιάννη, η ποιήτρια…

Μίκα Μαυρογιάννη, η συγγραφέας…

Μίκα Μαυρογιάννη, η βραβευμένη…

Μίκα Μαυρογιάννη, η μητέρα…

Μίκα Μαυρογιάννη, η ερωτευμένη…

Μίκα Μαυρογιάνη, Η ΓΥΝΑΙΚΑ!!!!

Η Μίκα είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα πλάσματα που γνώρισα ποτέ! Μια γυναίκα απόλυτα αφοσιωμένη στη συγγραφή, που γι αυτή αποτελεί το νερό στο ποτήρι της δικής της ζωής. Η Μίκα είναι πάντα όμορφη και πάντα λάμπει, γιατί έχει βρει το δικό της μυστικό. Το δικό της όπλο απέναντι στον χρόνο…

Αυτό δεν είναι άλλο, απο το γεγονός ότι κάθε μέρα ανυπομονεί και η ίδια την εξέλιξη των ιστοριών που γράφει. Ζει σε δύο χρόνους. Στον κανονικό και σ εκείνον που άφησε τον ήρωα της χθες βράδυ σταματώντας το γράψιμο…

Μια αέρινη μορφή, ένας άνθρωπος γεμάτος συναισθήματα, ένας άνθρωπος που η αύρα του σε κερδίζει ολοκληρωτικά…

Μια γυναίκα που ζει για να γράφει και γράφει για να ζει!

Χρωστάμε ένα ευχαριστώ στη Μίκα Μαυρογιάννη!

Αλλάζει τη πορεία της τέχνης στη πόλη μας! Είναι το μεράκι της και η αγάπη της για τα “παιδιά” της, τα δημιουργήματά της, αυτά για τα οποία έχει ξενυχτήσει, όπως ξενυχτά η μάνα πάνω από τα άρρωστα παιδιά της, που δε θα μπορούσε παρά να κάνει τ αδύνατα δυνατά και τα δεδομένα ζητούμενα!

Με τη βοήθεια των συνεργατών της, του φίλου της πάνω απ όλα Σταύρο Πλουμιστού και του συντρόφου της Αχιλλέα, που είναι τόσο τυχερή που τον έχει και τη στηρίζει και τη θαυμάζει, έχει κάνει πια μια απλή παρουσίαση βιβλίου να συγκρίνεται και να μοιάζει με τα μεγαλύτερα gala!!!

Όχι η Μίκα δεν είναι βαρετή, πως θα μπορούσαν να είναι βαρετές και προβλέψιμες οι παρουσιάσεις των βιβλίων της;

Έτσι λοιπόν σπάει τα καλούπια και διοργανώνει μαζί με φίλους που την εμπνέουν και τους εμπνέει, υπέροχες βραδιές, σαν και αυτή που έζησαν οι τυχεροί που βρέθηκαν στην Εξωραϊστική και στη παρουσίαση του “Μονόλογος Ανδρός”!

Να σημειωθεί βέβαια, ότι αυτή τη βραδιά τη χρωστάμε κυρίως στον δημιουργικό, ταλαντούχο και πολυαγαπημένο κ.Κυριάκο Κυτούδη, καθηγητή Ποίησης της Διεθνούς Ακαδημίας Τέχνης και του Παγκόσμιου Ινστιτούτου Ελληνικού Πολιτισμού. Ενό

Η βραδιά είχε χορό από επαγγελματίες, απαγγελία σημείων του έργο της, ερωτικά τραγούδια από τις ερωτεύσιμες φωνές της Αϊντας και τους Γιώργου Πάγκαλου και τόσες μα τόσες εκπλήξεις που σε κρατούσαν συνεχώς σ εγρήγορση!

Μίκα μου, ανεβάζεις τον πήχη ψηλά. Κάθε φορά όμως ξεπερνάς τον εαυτό σου αφήνοντας μας άφωνους!

Αυτό είναι ένα ακόμα ταλέντο σου που σε κάνει ακόμα πιο ακαταμάχητη!

Σας προκαλώ να διαβάσετε τα βιβλία της. Σίγουρα σε όλα, θα βρείτε μέσα τον εαυτό σας και ο παραστατικός τρόπος που γράφει θα σας ξυπνήσει και θα σας θυμίσει παρόμοια συναισθήματα!

Μίκα σ ευχαριστούμε που μας πηγαίνεις μπροστά…

Περιμένουμε ακόμα περισσότερα…

Τέλος, θα μοιραστώ μαζί σας τις ευχαριστίες της Μίκας μας προς όλους τους συντελεστές που έπαιξαν τον δικό τους ρόλο στην πετυχημένη προχθεσινή παρουσίαση.

“ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την εκπληκτική βραδιά που ζήσαμε κατά την παρουσίαση της Ποιητικής μου Συλλογής ”Μονόλογος Ανδρός”, Εκδόσεις Όστρια. Ευχαριστώ δημόσια τον κ. Κυριάκο Κυτούδη, καθηγητή Ποίησης της Διεθνούς Ακαδημίας Τέχνης & του Παγκόσμιου Ινστιτούτου Ελληνικού Πολιτισμού ”Ελξευσις” τον Γιώργο Πάγκαλο, την Αίντα Πάγκαλου-Κιόρι, τον Δημήτρη Μεζάλα,την Νατάσα Καλιακούδα, την Ηρώ Χριστοφέλη, τον Γεώργιο Κακοδήμο, τον Δημοσθένη Καπουράνη την Βάσω Τιλιοπούλου, τον Ευθύμιο Μυλωνά, την Αναστασία Σάσα και όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας. Ειλικρινά, ευγνώμων!
~Μίκα Μαυρογιάννη, Συγγραφέας-Ποιήτρια~”

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις