ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Xρόνια Πολλά σε μια γυναίκα που έχει κάνει το όνομα της πράξη!

Xρόνια Πολλά σε μια γυναίκα που έχει κάνει το όνομα της πράξη!

Newsroom

Αγάπη, Ελπίδα, Σοφία!

Σήμερα γιορτάζουν τρία ιδιαίτερα ονόματα, τρεις αρετές!

Δεν είναι τυχαίο αυτό, καθώς αν λείπει μια από τις παραπάνω σε κάθετι που κάνουμε, δεν υπάρχει ισορροπία και επιτυχία.

Όλα θέλουν την αγάπη μας και την ελπίδα μας πως αυτή θα φέρει ένα αποτέλεσμα, το οποίο πρέπει να έχουμε πάντα την σοφία να το διαχειριστούμε σωστά, να το μεταφράσουμε και να μάθουμε από αυτό.

Σήμερα, θέλω να πω χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες που γιορτάζουν, μα πάνω απ όλα σε μια γυναίκα που κάνει πράξη το όνομα της!

Μας γεμίζει αγάπη, βάζει στόχους για το κοινό καλό, δεν χάνει ποτέ την ελπίδα της και με σοφία μας διδάσκει, πως αν δεν είμαστε όλοι μαζί ένα “σαν μια γροθιά” όπως λέει χαρακτηριστικά και η ίδια, δεν θα καταφέρουμε τίποτα!

“Όλος ο Βόλος μαζί” μας λέει κάθε φορά που ξεκινά μια προσπάθεια με αγάπη και ελπίδα πως θα τα καταφέρει, η ΣΟΦΙΑ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑ!

Όλη της η ζωή, όλη της η προσφορά στην πόλη γεμάτη αγάπη, μας γεμίζει ελπίδα ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που ξέρουν να δίνουν και να δίνονται. Να δίνουν και να δίνονται κάθε μέρα, κάθε μήνα, κάθε χρόνο, όχι προεκλογικά. Να δίνουν ανθρώπινα, όχι σαν υποψήφιοι!

Όλη της η προσωπικότητα γεμάτη “σοφία”!

Χρόνια Πολλά Σοφία Μαχαιρίτσα, να είσαι πάντα γερή και δημιουργική, να στήνεις τις πιο πετυχημένες εκδηλώσεις της πόλης μας, να μας χαρίζεις απλόχερα αγκαλιές, χαμόγελα και όμορφες στιγμές, βοηθώντας την πόλη και τους ανθρώπους της, όπως μόνο εσύ ξέρεις!

Σε ευχαριστούμε για όλα!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις