ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Με τον Τόρη στην ΔΕΥΑΜΒ έγιναν σε 4 χρόνια, όσα δεν έγιναν τα τελευταία 40 χρόνια!

Με τον Τόρη στην ΔΕΥΑΜΒ έγιναν σε 4 χρόνια, όσα δεν έγιναν τα τελευταία 40 χρόνια!

Newsroom

“Οι πολίτες να ψηφίσουν με βάση αυτά που βλέπουν και όχι με αυτά που ακούνε”, σημείωσε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ και εκ νέου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, Γιώργος Τόρης.

Σε ότι έχει να κάνει δε με την ΔΕΥΑΜΒ, αυτά που οι πολίτες έχουν δει σε 4 χρόνια υπό της δικής του διοίκησης, δεν τα είδαμε να συμβαίνουν τα τελευταία 40 χρόνια!

Ακόμα και οι πιο κακόβουλοι, δεν μπορούν να αμφισβητήσουν το έργο που έγινε, αλλά και τα εμπόδια, που έμοιαζαν βουνά και ο Γιώργος Τόρης κατόρθωσε όχι απλά να αμβλύνει, αλλά να εξαφανίσει.

Πρόσφατα μάλιστα με τις φωτιές και την δοκιμασία που όλοι μαζί περάσαμε, αναγνωρίσαμε στον Τόρη τα αντανακλαστικά του σε στιγμές κρίσεις, που άμεσα και χωρίς να χαθεί χρόνος, ανακάλεσε άδειες, έριξε τις υδροφόρες στα μέτωπα, όντας και ο ίδιος εκεί (και ας μην τον είδατε σε φωτογραφίες και βίντεο) και δίνοντας άμεσες λύσεις, στην πλειονότητα των προβλημάτων που αντιμετωπίζαμε. Αγρότες, κτηνοτρόφοι, επιχειρηματίες και κάτοικοι των περιοχών που δοκιμάστηκαν, το επιβεβαιώνουν. Ενώ άμεσα ανακοίνωσε επίσης, ότι στις περιοχές που δοκιμάστηκαν αναστέλλονται οι εισπράξεις των απαιτήσεων του Δήμου και της ΔΕΥΜΑΒ.

Αν γυρίσουμε τον χρόνο 4 χρόνια πριν, όταν ξεκινούσε ακόμα μια θητεία της δημοτικής αρχής του Αχιλλέα Μπέου, μια ήταν η “ηλεκτρική καρέκλα” που κανείς δεν ήθελε να κάτσει. Αυτή του Προέδρου της ΔΕΥΑΜΒ.

Όμως ορθώς ο Δήμαρχος, γνωρίζοντας καλά τις ικανότητες, την πυγμή, το σθένος αλλά και τον χαρακτήρα του Γιώργου Τόρη, του έδωσε λευκή επιταγή, να την εξυγιάνει αλλά και να προχωρήσει έργα πνοής.

Ο Γιώργος κατάφερε να εξομαλύνει τις σχέσεις με όλο το προσωπικό της ΔΕΥΑΜΒ– που θυμόμαστε όλοι δημοσιεύματα της εποχής εκείνης και πόσες φορές οι εργαζόμενοι βρίσκονταν απέναντι από την Διοίκηση -και να δουλεύουν όλοι με κοινούς στόχους, σε ένα πνεύμα σεβασμού και εκτίμησης.

Όποιος γνωρίζει έστω και λίγο αυτόν τον άνθρωπο αντιλαμβάνεται πως το κατάφερε αυτό. Ο Γιώργος εμπνέει σιγουριά, σεβασμό και εκτίμηση. Τις προάλλες, σε τραπέζι με πρόσωπα που στο παρελθόν βρισκόταν απέναντι από την δημοτική αρχή, εργαζομένους στην ΔΕΥΑΜΒ, έμεινα άφωνη, αλλά δεν θα έλεγα και ότι εξεπλάγην, όταν με περηφάνεια μου μιλούσαν για το έργο που έχει γίνει και για την άριστη διοίκηση του Γιώργου.

Πρώτος έρχεται. Φτάνει στα γραφεία πριν από εμάς. Μας υπολογίζει, μας ρωτάει, αντιλαμβάνεται ότι είναι άλλο οι τεχνικές αποφάσεις και άλλο οι πολιτικές. Σχεδόν συναποφασίζουμε. Πρώτη φορά νιώθουμε ομάδα.”, ήταν μερικά από τα λόγια που μου μετέφεραν.

Να περάσω στην ΕΡΓΗΛ; Σε αυτόν τον εφιάλτη για τον οποίον έχουν χυθεί τόνοι μελάνης;

Ο εφιάλτης τελείωσε. Ο Πρόεδρος τα κατάφερε και αυτή πληρώθηκε μέχρι το τελευταίο ευρώ.

Και μόνο αυτά να είχε πετύχει η διοίκηση του, θα θεωρούνται πετυχημένος.

Και θα επιστρέψω σε αυτό που πρόσφατα ανέφερε ο Πρόεδρος: Οι πολίτες να ψηφίσουν με βάση αυτά που βλέπουν.

6+1 ΤΕΡΑΣΤΙΑ έργα της ΔΕΥΑΜΒ την τελευταία 4ετία. Επιγραμματικά, για να μη σας κουράσω.

1. ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ Ν ΙΩΝΙΑΣ.
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ, ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ Ν ΙΩΝΙΑΣ ΥΔΡΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΔΙΚΤΥΟ. ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΕΠΙΠΟΝΗ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ.

2. ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΒΟΛΟΥ- ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ 80%
ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ. ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ.
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΣΑ ΈΧΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2023.

3. ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ
ΤΟ ΕΡΓΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΑ.

4. ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ Ν. ΑΓΧΙΑΛΟΥ
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ. ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΝ ΗΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ.

5. ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΛΕΧΩΝΙΩΝ
ΤΑ ΕΡΓΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2023, ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ
ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ

6. ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΚΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΙ ΜΕΧΡΙ Ν. ΑΓΧΙΑΛΟ
ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2023.

7. ΘΕΡΜΙΚΗ ΞΗΡΑΝΣΗ ΚΑΙ ΑΕΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΛΑΣΠΗΣ
ΤΟ ΕΡΓΟ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2023.

Και κάπου εδώ, οποιοδήποτε δικό μου σχόλιο, θα μοιάζει μικρό και θα αδικήσει το τεράστιο έργο της ΔΕΥΑΜΒ και του Γιώργου Τόρη. Ας κριθούν όλοι, από τα αποτελέσματα τους.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις