ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Δεν μπορώ να φανταστώ τον Βόλο της εξωστρέφειας χωρίς και την Ε. Αντωνοπούλου!

Δεν μπορώ να φανταστώ τον Βόλο της εξωστρέφειας χωρίς και την Ε. Αντωνοπούλου!

Newsroom

Ακούω και διαβάζω από πολιτικά πρόσωπα, εκλεγμένους συμβούλους, στελέχη κομμάτων, αλλά και υποψηφίων στον Δήμο και την Περιφέρεια: “Οραματίζομαι τον Βόλο της εξωστρέφειας, τον Βόλο που θα πρωταγωνιστήσει ευρωπαϊκά, που θα έχει θέση στον διεθνή χάρτη”.

Και κάθε φορά που ακούω τα παραπάνω, δεν μπορώ να σκεφτώ καταλληλότερο άτομο για να δώσει μια τέτοια μάχη, από την υποψήφια δημοτική σύμβουλο, Έλενα Αντωνοπούλου.

Για το χτίσιμο ευρωπαϊκών σχέσεων, για μια στρατηγική που θα οδηγήσει τον Βόλο στον διεθνή χάρτη, χρειάζονται τα εξής: Πολιτικές γνώσεις, εμπειρία και επιστημονική κατάρτιση.

Η Έλενα δεν είναι ένα πυροτέχνημα. Εδώ και δεκαετίες είναι στην πρώτη γραμμή κάθε αγώνα και μάλιστα όχι μόνο προεκλογικά. Ακόμα και τα μεγάλα διαστήματα που δεν κατείχε θέσεις ευθύνης, η ίδια ήταν πάντα εκεί να βοηθήσει όπου και όπως μπορούσε.

Η Έλενα έχει προσφέρει διαχρονικά στον τόπο περισσότερα απ όσα έχουν προσφέρει ακόμα και πρόσωπα που κατείχαν θέση και τους δόθηκε η δυνατότητα να παράξουν έργο.

Είναι το πρόσωπο που μπορεί να οδηγήσει τον Βόλο μαζί με τους συνεργάτες της, πολιτικά και μη πρόσωπα, στην απόλυτη εξωστρέφεια και αυτό γιατί όπως προανέφερα, χρειάζεται κανείς να έχει και εμπειρία στην πολιτική, στις σχέσεις, τους συσχετισμούς και την επικοινωνία, αλλά και επιστημονική κατάρτιση.

Η Έλενα είναι μια αναγνωρισμένη Διεθνολόγος, που ξεχωρίζει πάντα για τον ήρεμο, αναλυτικό της και ουσιαστικό της λόγο. Πολλοί γνωρίζουν, όπως και εγώ προσωπικά, ότι ουκ ολίγες φορές, στελέχη κυβερνήσεων, έχουν ζητήσει την γνώμη της και την άποψη της σε πολύ σημαντικά διεθνή θέματα, τόσο για να ακούσουν τις προβλέψεις της και τις αναλύσεις της, όσο και για να ακούσουν τις συμβουλές της και τον στρατηγικό τρόπο διαχείρισης που η ίδια θα ακολουθούσε.

Αυτά είναι καλό να ακούγονται, να λέγονται και να γράφονται δημόσια. Να μη ξεχνάμε, ποιοι ήταν πάντα σταθερά εκεί και ποιοι εμφανιζόταν και εξαφανιζόταν ανάλογα με τις εποχές και τα συμφέροντα.

Ναι στην διαχρονική παρουσία της Έλενας. Ναι, στην Έλενα που έχει ήδη προσφέρει και δεν μπορώ πραγματικά να φανταστώ, πόσα θα μας χαρίσει, αν της δώσουμε την ευκαιρία να κατέχει μια θέση διεκδίκησης και υλοποίησης.

Καλή επιτυχία Έλενα Αντωνοπούλου.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις