ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ξέσπασε ο Χαρδαλιάς: Μας κάνουν κριτική από τον καναπέ!

Ξέσπασε ο Χαρδαλιάς: Μας κάνουν κριτική από τον καναπέ!

Newsroom

Γιατί «έσπασε» στην εκπομπή Αυτοψία και τον Αντώνη Σρόιτερ – Η μάχη με τον κορωνοϊό, η σχέση του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η επόμενη μέρα, η συνεργασία του με τον Σωτήρη Τσιόδρα

Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς είναι τα δυο πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των τελευταίων μηνών. Είναι οι άνθρωποι που καθημερινά καθηλώνουν εκατομμύρια Έλληνες μπροστά από τους τηλεοπτικούς δέκτες που τους ακούνε να τους ενημερώνουν για την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού ο καθένας από το δικό του πόστο.

Μιλώντας στον Αντώνη Σρόιτερ και την εκπομπή Αυτοψία του Alpha,ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας μίλησε επίσης για την κριτική που δέχεται αλλά και για το γεγονός ότι έχει γίνει έμπνευση για τραγούδια, ενώ παράλληλα απάντησε και για το αυστηρό ύφος με το οποίο παρουσιάζεται στην καθημερινή ενημέρωση. «Προσπαθώ να είμαι ευθύς, με τον ίδιο τρόπο που επικοινωνώ στην καθημερινότητά μου, έτσι με τον ίδιο τρόπο επικοινωνώ με τους συμπολίτες μου. Υπάρχει η ανάγκη να πω την αλήθεια και τα πραγματικά δεδομένα. Το θέμα δεν είναι το αυστηρό ύφος αλλά αν αυτά που λέμε έχουν φέρει αποτελέσματα».

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις