ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η γυναίκα τεχνοκράτης που ο Βόλος χρειάζεται ΤΩΡΑ!

Η γυναίκα τεχνοκράτης που ο Βόλος χρειάζεται ΤΩΡΑ!

Δώρα Μιχαήλ

Στις δύσκολες μέρες που περνάμε ως λαός, αλλά και ως Βολιώτες χρειαζόμαστε άμεσα ανθρώπους με ξεχωριστές ικανότητες!

Ένας άνθρωπος που όσο βαθαίνει η κρίση στο Νομό μας, τον χρειαζόμαστε ακόμα πιο πολύ είναι η τεχνοκράτης Τζούλια Τσαλίκη!

Είναι η Βολιώτισσα που ξεχωρίζει για το βιογραφικό της, μα πάνω απ όλα για όσα έχει κάνει για το Βόλο και τη Μαγνησία παρασκηνιακά!

Κατάφερε να ξεχωρίσει στις τελευταίες περιφερειακές εκλογές, όντας υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας με το ψηφοδέλτιο του γιατρού Νίκου Τσιλιμίγκα και κατακτώντας μέσα σε μόλις 10 ημέρες τη πρώτη θέση μέσα στον Βόλο!

Η Τζούλια ανήκει στο χώρο της κεντροαριστεράς, όμως δε βλέπει κόμματα μπροστά της, παραμόνο οράματα για έναν Βόλο καλύτερο, για μια Μαγνησία που μπορεί να ξεχωρίσει!

Δεν την νοιάζει τι ψηφίζεις, τι νοιάζει αν μπορείς. Γι αυτή πάνω απ όλα τα κόμματα και τα χρώματα ειναι Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ!!!!

Το απέδειξε όταν στελέχωνε το ψηφοδέλτιο του Τσιλιμίγκα στον Βόλο. Στελεχώθηκε με βάση τις ικανότητες του κάθε προσώπου και όχι τη κομματική του ταυτότητα, γι αυτό και έφτιαξε ένα ψηφοδέλτιο με ανθρώπους απ όλους τους κομματικούς χώρους, πιστεύοντας πως η πολυφωνία μπορεί να κάνει τη διαφορά και να φέρει τα σημαντικότερα αποτελέσματα!

Η Τζούλια το χάνει στην επικοινωνία!

Δουλεύοντας στην Αθήνα την πέτυχα πολλές φορές σε γραφεία Υπουργών, σε Οργανισμούς, σε Συλλόγους όπου ζήταγε βοήθεια για το Βόλο, χωρίς να έχει καμία θέση. Χωρίς να είναι εκλεγμένη!!!!

Αφού τι ρωτούσαν θυμάμαι;

“Βουλευτής Μαγνησίας είστε;”

Όχι, απαντούσε η ίδια!

“Α, είστε Δήμαρχος;”

“Όχι”, απαντούσε πάλι η ίδια!!!

Οι γνώσεις της βαθιές και πολύ αναγκαίες, για έναν Βόλο που μπορεί να εξοικονομήσει χρήματα με έξυπνες λύσεις, ν αναπτύξει τις ικανότητες της πόλης, να δημιουργήσει νέες ευκαιρίες, να μειώσει χρέη και να φέρει κέρδη!

Τζούλια, σε θέλουμε ΤΩΡΑ στον Βόλο!

Η Μαγνησία σε χρειάζεται, σε αγαπά, σε εκτιμά και στο αποδεικνύει κάθε φορά που βγαίνεις μπροστά για να διεκδικήσεις την ψήφο των κατοίκων της, που όπως φαίνεται ξέρουν πως στη δική σου περίπτωση δε θα πάει χαμένη!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις