ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Τι θα σημαίνει η είσοδος του Μαραβέγια στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ;

Τι θα σημαίνει η είσοδος του Μαραβέγια στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ;

Δώρα Μιχαήλ

Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες η είσοδος του γνωστού γιατρού και πολύ αγαπητού στη κοινωνία του Βόλου, Κωνσταντίνου Μαραβέγια, στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας είναι κάτι παραπάνω από βέβαιη.

Μ ένα τεράστιο βιογραφικό, με μεγάλο κοινωνικό έργο, πολλές γνωριμίες και πολλούς ευχαριστημένους ασθενείς, είναι βέβαιο πως από τη πρώτη κιόλας προσπάθεια θα ξεχωρίσει!

Ένα αβαντάζ οι γιατροί άλλωστε, πάντα το είχαν!

Μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα και ένας άνθρωπος για τον οποίο εδώ και χρόνια δεν έχουμε ακούσει το παραμικρό κακό σχόλιο.

Μια νέα υποψηφιότητα συνήθως στηρίζεται, πέρα από τον κύκλο, σε ψηφοφόρους που ζητούν πάντα την ανανέωση στα πρόσωπα και η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια, τα κομματόσκυλα ή οι μόνιμοι αυλικοί των πολιτικών γραφείων τελείωσαν!

Ο κόσμος κατάλαβε ότι ήταν λάθος να στηρίζει μονίμως τους ίδιους, από τη στιγμή που δεν αλλάζει τίποτα στη ζωή του!

Πλέον μία ευκαιρία και πολύ είναι!

Ειδικά αν αυτός που την πήρε δε την αξιοποίησε σωστά ή δε σεβάστηκε τόσο όσο έπρεπε τους ανθρώπους που του έδωσαν το χέρι τους και τον σήκωσαν εκεί.

Σίγουρα η υποψηφιότητα του Μαραβέγια θα επηρεάσει τους πάντες αφού θα λειτουργήσει ως “κόφτης” προς όλες τις κατευθύνσεις!

Θεωρούμε δύσκολο βέβαια να “κόψει” σε σημαντικό βαθμό από πρόσωπα που δεν εκλέχτηκαν ποτέ, αφού έχουν ένα κοινό μαζί του. Είναι άφθαρτοι.

Μάλλον η υποψηφιότητά του είναι πιο επικίνδυνη για όσους δοκίμασαν τα έδρανα της βουλής.

Η είσοδος αυτή στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας καλό θα ήταν να χαροποιήσει τα νέα σχετικά πρόσωπα του ψηφοδελτίου, αφού όποιος ξέρει να βλέπει πολιτικά μακριά και βαθιά θα καταλάβει ότι ο “κόφτης” αυτός, ευνοεί και τους ίδιους περισσότερο απ ότι μπορεί να τους επηρεάσει αρνητικά.

Για να δούμε!
marab

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις