ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Πεντικιούρ….ολόκληρη επιστήμη! Εκεί θα βρεις αυτό που αναζητάς ως αποτέλεσμα!

Πεντικιούρ….ολόκληρη επιστήμη! Εκεί θα βρεις αυτό που αναζητάς ως αποτέλεσμα!

Newsroom

Είδατε φωτογραφία από το τελευταίο μου πεντικιούρ στο Nail Art Boutique στη Ν.Ιωνία και στην Μαιάνδρου 74.

Ένα χρόνο και κάτι μετρά το Nail Art Boutique και βιώνει μια τεράστια επιτυχία, από τις πρώτες κιόλας μέρες λειτουργία του!

Όχι, καθόλου τυχαίο δεν είναι αυτό. Οι έμπειρες και άριστες τεχνίτριες του, η ποιότητα των υλικών τους που δεν διαπραγματεύονται, ο καθαρός και όμορφος χώρος τους, μα πάνω απ όλα η ειλικρίνεια τους, είναι αυτή που τους κρατά ψηλά στις προτιμήσεις σας!

Δεν θα σου κάνουν κάτι, αν δεν πρέπει, μόνο και μόνο για να σε ευχαριστήσουν και να σου πάρουν τα χρήματα. Θα σου πουν: Δεν αναλαμβάνω ή πρέπει να κάνεις πρώτα αυτό, γι αυτό τον λόγο!

Την πρώτη φορά που πήγα για πεντικιούρ εκεί, δεν μου έκαναν ημιμόνιμο. Τα νύχια μου ήταν πολύ λεπτά και ταλαιπωρημένα. Μου πρότειναν να μου βάλουν μια θεραπεία και να επιστρέψω λίγες μέρες μετά.

Είχαν τόσο δίκιο. Τα νύχια μου σήμερα, μετά από περιποιήσεις στο Nail Art Boutique, τις κατάλληλες θεραπείες και spa, είναι τόσο σκληρά, τόσο δυνατά!!!

Μάλιστα μια από αυτές τις θεραπείες, με φουλ πρωτεΐνη μέσα, μπορείτε να την αγοράσετε και να την τοποθετείτε και εσείς στο σπίτι.

Γενικότερα, θα βρείτε πολλές θεραπείες στο Nail Art Boutique, που δίνουν απάντηση σε κάθε πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίζουν τα άκρα σας, ακόμα και σε πολύ δύσκολες καταστάσεις, όπως είναι τα νύχια που δεν μεγαλώνουν ίσια και μπαίνουν μέσα στο δέρμα!

Εγώ αφού πλέον έφτιαξα την ποιότητα των νυχιών μου, επιλέγω να κάνω όχι απλά ένα πεντικιούρ αλλά Jelly Spa, που πρόκειται για μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και ευεξίας και λειτουργεί είτε με ζεστό, είτε με κρύο νερό ανάλογα το αποτέλεσμα που αναζητούμε και τον λόγο που το κάνουμε.

Αν έχεις κουρασμένα πόδια, είναι ότι πιο χαλαρωτικό και ότι χρειάζεσαι περισσότερο!

Με το κρύο νερό, βοηθά στην μείωση των φλεγμονών, ενώ με ζεστό νερό χαλαρώνει τους μύες και αυξάνει την ροή τους αίματος στα πόδια, βοηθώντας μεταξύ άλλων και το δέρμα να μαλακώσει!

Επίσης είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις για απομάκρυνση των τοξινών!

Στο Nail Art Boutique το πεντικιούρ….έχει γίνει επιστήμη, με πολλές προτάσεις για κάθε περίπτωση!

Το μόνο σίγουρο, είναι πως από εκεί θα φύγεις με τα πιο βελούδινα άκρα που είχες ποτέ!

Καλή σου απόλαυση!

Τηλέφωνο: 24210 69988

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις