ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Είναι η mamapanda και έχει τις καλύτερες προτάσεις για μανούλες και νονές! (ΦΩΤΟ)

Είναι η mamapanda και έχει τις καλύτερες προτάσεις για μανούλες και νονές! (ΦΩΤΟ)

Newsroom

Είναι η Φαίη, αλλά εμένα μου αρέσει να την φωνάζω mamapanda, όπως είναι το όνομα του φυσικού της καταστήματος στην Κοραη 43 και του eshop της!

Μανούλα τριών παιδιών και η ίδια, μπήκε στον χώρο προσπαθώντας να καλύψεις τις δικές της ανάγκες ως μανούλα και των μωρών της!

Όλα ξεκίνησαν από το έξυπνο και τόσο χρηστικό κολιέ θηλασμού, που βοηθάει πολύ το παιδί όσο θηλάζει να μην κάνει και άλλα πράγματα ταυτόχρονα, αλλά είναι και ένας δεσμός με τον μπαμπά, αφού όταν το φοραεί αυτός, έχοντα και μυρωδιά από μαμά, νιώθουν μαζί τους το ίδιο δέσιμο και την ίδια ασφάλεια.

Ξετρελάθηκα με όσα στο κατάστημα της. Τόσο με τις προτάσεις, όσο και με την ποιότητα των προϊόντων.

Παιχνίδια που ακονίζουν το μυαλό και ξυπνούν δεξιότητες, γεμάτα ασφάλεια για το παιδί μας, σκεύη φαγητού από σιλικόνη με βεντούζα, ώστε να μη μπορεί το παιδάκι μας να τα πετάει κάτω, σαλιάρες σιλικόνης πιπίλες, κολιέ πιπίλας, υπέροχοι μάρσιποι για μωρά και το πιο τέλειο για εμένα;

Γυαλιά ηλίου, που δεν σπάνε, δεν παθαίνουν τίποτα με πιστοποιημένους φακούς, για μωράκια από 6 μηνών και για παιδάκια από 3ων χρονών!

Όλα αυτά και άλλα πολλά που θα δείτε στο κατάστημα, είναι υπέροχα για κάθε μαμά και τα μωράκια της, αλλά και υπέροχες ιδέες δώρων τώρα για το Πάσχα, για μανούλες που γεννάνε ή πρόσφατα γέννησαν, αλλά και για βάπτιση!

Ξεχωρίστε με επιλογές από Mamapanda!

Περισσότερα: https://mamapanda.gr/

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις