ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Πήγαμε στο ΒΑΛΣΑΜΗΛΟ στην Πορταριά και μείναμε με τις καλύτερες εντυπώσεις! (ΦΩΤΟ)

Πήγαμε στο ΒΑΛΣΑΜΗΛΟ στην Πορταριά και μείναμε με τις καλύτερες εντυπώσεις! (ΦΩΤΟ)

Δώρα Μιχαήλ

Καιρό τώρα ακούω τα καλύτερα για το εστιατόριο “Βαλσάμηλο” στην Πορταριά. Μου το έχουν προτείνει πολλοί φίλοι και έχω διαβάσει και εξαιρετικά σχόλια.

Πήγαμε λοιπόν, το συναντήσαμε, το γευτήκαμε, μείναμε με τις καλύτερες εντυπώσεις και σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα. Νομίζω πως πρέπει να μπει στην λίστα σου, με τις εξόδους σου και μάλιστα άμεσα.

Θα το βρεις στο πρώτο πάρκινγκ και είτε επιλέξεις την λουλουδάτη, χρωματιστή, πανέμορφη αυλή τους, είτε το επιβλητικό εσωτερικό με την πέτρα να κυριαρχεί, σίγουρα η ατμόσφαιρα θα σε έχει ήδη κερδίσει, όπως και το εγκάρδιο, χαμογελαστό και ολόψυχο καλωσόρισμά τους!

Ο Αντώνης Τσολακούδης, έχει φτιάξει ένα ονειρεμένο μενού, με εξαίσιες προτάσεις τόσο στα ορεκτικά, όσο και στα κυρίως πιάτα, που στην κουζίνα εκτελεί με μαεστρία ο Δήμος Τσολακούδης.

Το φαγητό ήταν μαγικό, μια πανδαισία γεύσεων και εντάσεων, που ισορροπούσαν αριστουργηματικά.

Δοκιμάσαμε πυραμίδα μανιταριών με λιωμένο παραδοσιακό πηλιορείτικο κασέρι, κιουνεφέ που σε εντυπωσιάζει από το σερβίρισμα και την φωτιά στο τραπέζι πριν ακόμα το δοκιμάσεις, με φύλλο κανταίφι γεμιστό με παραδοσιακό κασέρι, σβησμένο με κονιάκ.

Στα κυρίως επιλέξαμε το “υπέρτατο μπιφτέκι” χωρίς ψωμί και πρώτη φορά τίτλος πιάτου, είναι τόσο πετυχημένος στον χαρακτηρισμό, αφού όντως το μπιφτέκι αυτό….ήταν υπέρτατο και ανυπομονώ να βρεθούμε ξανά εκεί για να το δοκιμάσω ξανά!

Συνεχίσαμε με φωλιά κοτόπουλου, επίσης τόσο εντυπωσιακή, όσο και νόστιμη!

Για το τέλος…..μια μικρή γλυκιά τελετουργία!

Μεγάλες γυάλες με χειροποιήτα γλυκά του κουταλιού και γιαουρτάκι, για να βάλουμε πάνω σε αυτό όσα και όσο από το κάθε γλυκό θέλαμε!

Δεν μου αρέσουν όλα τα γλυκά του κουταλιού, αλλά εκείνα ακόμα τα έχω στο στόμα μου, ακόμα τα γεύομαι με νοσταλγία!

Το Βαλσάμηλο, από εδώ και πέρα θα είναι πάντα στις πρώτες μας επιλογές και την επόμενη φορά θα πάμε Σάββατο για να χορέψουμε….

Ναι, κάθε Σάββατο σας περιμένουν με ζωντανή μουσική, ενώ και το Πάσχα θα είναι ανοιχτά και θα σας περιμένουν με ένα τραπέζι….έκπληξη!

Από τις καλύτερες εμπειρίες της πόλη μας….

Συγχαρητήρια για όλα!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις