ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Vanillia: Εδώ και δεκαετίες πρωταγωνιστεί όντας συνώνυμο της ποιότητας! (ΦΩΤΟ)

Vanillia: Εδώ και δεκαετίες πρωταγωνιστεί όντας συνώνυμο της ποιότητας! (ΦΩΤΟ)

Newsroom

Vanillia και ποιότητα, είναι συνώνυμες έννοιες. Ένα κατάστημα παιδικών ρούχων που εδώ και δεκαετίες πρωταγωνιστεί στις επιλογές των μαμάδων, έχοντας καταφέρει σήμερα να ντύνει τα παιδιά, των παιδιών που έντυνε πριν χρόνια με σεβασμό και αγάπη.

Στην Σπυρίδη 57, σας περιμένει με ρουχάκια για αγοράκια και κοριτσάκια από 0 εώς και 18 ετών, σε δύο ορόφους γεμάτους επιλογές.

Δεν χρειάζεται να σου πω πως εκεί θα βρεις ποιοτικά ρούχα και brand που αγαπάς και επιλέγεις. Είναι κάτι που είναι γνωστό στην πόλη. Αυτό που θα σου πως είναι πως οι επιλογές στα σχέδια είναι πάρα πολλές σε ότι και αν θελήσεις να αγοράσεις.

Στο Vanillia θα βρεις ρούχα για τις πιο σημαντικές περιστάσεις στην ζωή του παιδιού σου, αλλά και πληθώρα καθημερινών επιλογών, σε απίστευτη σχέση ποιότητας και τιμής!

Πριν το επισκεφθείς, μπορείς να ρίξεις μια ματιά και στο eshop τους, πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο: https://vanillia.gr/

Ένα eshop καλοφτιαγμένο και πολύ εύκολο στην περιήγηση για να κάνεις εύκολα τις αγορές σου μέσα από αυτό. Όπως ακριβώς και το φυσικό τους κατάστημα, που επίσης σου δίνει την δυνατότητα με το στήσιμο του και τα δυνατά του φώτα, να δεις εύκολα όλα του τα ρούχα και όλες τους τις προτάσεις, πάντα με την βοήθεια των έμπειρων και πάντα ευγενέστατων κοριτσιών του!

Καλές αγορές και καλό μας Πάσχα!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις