ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Σας περιμένουν με 5 διαφορετικά στιλ αβγών που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού! (ΦΩΤΟ)

Σας περιμένουν με 5 διαφορετικά στιλ αβγών που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού! (ΦΩΤΟ)

Newsroom

Το Καρποις είναι το νέο στολίδι της Ερμού. Ένα πανέμορφο μαγαζί, που εντυπωσιάζει τους πάντες και όσο θαυμασμό προκαλεί εξωτερικά και κοιτώντας το, άλλα τόσο προκαλεί, όταν παρατηρείς τα προϊόντα του και ειδικά όταν τα γεύεσαι!

Και φέτος το Πάσχα καταφέρνει να πρωταγωνιστεί, με τα πεντανόστιμα και άριστης ποιότητας σοκολατάκια του σε πασχαλινά σχέδια, που ξετρελαίνουν μικρούς και μεγάλους, τις πασχαλινές φιγούρες, την ποικιλία των δώρων του, τα πανέμορφα καλάθια για τους κουμπάρους, τις σοκολάτες του και τα αβγουλάκια τους, μικρότερα και μεγαλύτερα που πραγματικά εντυπωσιάζουν.

Αν μετρήσουμε όλα τα αβγουλάκια, όπως τα μικρά, αυτά σε μεταλλική κασετίνα, αυτά σε σοκολατένιες φιγούρες που επίσης επιλέγοντας στην θέση των αβγών η ποικιλία δεν ξεπερνά απλά τον αριθμό 5, αλλά φτάνεις πάνω από τους 20 κωδικούς!

Εγώ όμως σήμερα θα σας δώσω μια γεύση από τους βασικούς κωδικούς, που πέρυσι αγαπήσατε πολύ και κάνατε sold out πριν την Μ.Εβδομάδα!

Τα ρομαντικά αβγά, σε πανέμορφες συσκευασίες και χρώματα με λουλούδια στο δέσιμο τους, αυτά με την ζαχαρόπαστα σε σχέδια των αγαπημένων τους ηρώων, αυτά σε συσκευασίες λαγού που ξετρέλαναν τους μικρούς μας φίλους και η φετινή είσοδος με αβγουλάκια πολυτελείας σε σπάνιες γεύσεις, που ωστόσο δεν κοστίζουν πολύ, μόνο αξίζουν!

Πάρτε μια μικρή γεύση και κάντε τις αγορές σας, από τα καταστήματά τους στην Δημητριάδος 139 και στην Ερμού με Αγίου Νικολάου!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις