ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Master Bean: Πώς πέτυχαν να φτιάχνουν κάθε μέρα τον ίδιο καλό καφέ; Μάθαμε το μυστικό!

Master Bean: Πώς πέτυχαν να φτιάχνουν κάθε μέρα τον ίδιο καλό καφέ; Μάθαμε το μυστικό!

Newsroom

Πολύς λόγος γίνεται στην πόλη για το Master Bean στην Ιωλκού 140. Σκεφτόμουν πως κάτι καλό γίνεται εκεί…

Η αλήθεια είναι πως είχα σκοπό να το επισκεφθώ άμεσα, για να δω από κοντά αυτό το καφέ που κατάφερε να συζητιέται με τόσο κολακευτικά σχόλια.

Φίλη μου που μένει στην περιοχή μου έφερε καφέ από το Master Bean σε ραντεβού μας, εντελώς τυχαία. Ο καφές ήταν πολύ καλός. Πάρα πολύ καλός.

Λίγες μέρες μετά τυχαίνει να παραγγέλνουν Master Bean καφέ σε επιχείρηση όπου βρισκόμουν και παρήγγειλαν και για εμένα. Ο καφές έφτασε και ίσως για πρώτη φορά στη ζωή μου, να έπινα από μαγαζί δεύτερη φορά στη σειρά τον ίδιο καφέ. Όχι απλά ένα καλό καφέ, αλλά τον ίδιο.

Αυτό μου σχολίασαν και οι άνθρωποι εκεί, ότι επιλέγουν να παίρνουν καφέ από εκεί, γιατί πάντα τον πετυχαίνουν!

Δεν είναι τυχαίο σκέφτηκα αυτό και βρέθηκα λίγες μέρες μετά στην επιχείρηση, για να ανακαλύψω από κοντά πως ακριβώς το καταφέρνουν αυτό!

Γιατί ξέρετε, καλό καφέ μπορείς να βρεις, το ίδιο καφέ κάθε μέρα, δύσκολα!

Ε λοιπόν οι άνθρωποι εκεί έχουν κάνει σημαντικές επενδύσεις στα μηχανήματα του καφέ. Μετράνε τους κόκκους, το πάτημα γίνεται από μηχάνημα και είναι πάντα το ίδιο, ενώ έχουν αγοράσει και ειδικό μηχάνημα που μετράει την ζάχαρη για κάθε καφέ ξεχωριστά!!!!!!!!

Έτσι εξηγείται!!!

Αμέσως σκέφτηκα ότι πίσω απ όλο αυτό, σίγουρα κρύβονται άνθρωποι που έχουν αίσθηση και γνώση του επιχειρείν και που ταυτόχρονα, σέβονται και αγαπούν αυτό που κάνουν!

Καλά το σκέφτηκα, γιατί οι ψυχές και τα μυαλά πίσω από το μαγαζί, τόσο αυτό , όσο και αυτό που τώρα φτιάχνεται στη Ν.Ιωνία, είναι τα αδέρφια Καπουράνη, που ίσως γνωρίζεις και εσύ από τον φούρνο τους και το εργαστήριο τους στο Σέσκλο!

Τόσα χρόνια μέσα στα μαγαζιά, γνωρίζω το όνομα τους, έχοντας ακούσει από άλλους φούρνους και μαγαζιά που συνεργάζονται πηγαίνοντας τους πολλά από τα προϊόντα τους, για την ποιότητα με την οποία έχουν επιλέξει να δουλεύουν, για την σταθερή νοστιμιά σε ότι βγάζουν και φυσικά έχω ακούσει το σημαντικότερο. Ότι είναι καλά παιδιά και σωστοί επαγγεματίες!

Γιατί αυτή είναι η αλήθεια. Οι επιχειρήσεις είναι οι άνθρωποι τους. Τώρα ναι, τώρα καταλαβαίνω γιατί έχει πετύχει και συζητιέται τόσο πολύ το Master Bean, αλλά και από που πηγάζει η σωστή φιλοσοφία και ο επαγγελματισμός.

Εννοείται φυσικά πως και στο δικό τους κατάστημα, βρίσκεται προϊόντα και σνακ, φρέσκα και νόστιμα, από τον φούρνο τους, κατευθείαν στο Master Bean!

Μπράβο σας παιδιά!

Tηλέφωνο για delivery: 2421 303130

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις