ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Δεν πρόλαβαν να ανοίξουν και τους λατρέψατε! Το αξίζουν όμως, τόσο πολύ!

Δεν πρόλαβαν να ανοίξουν και τους λατρέψατε! Το αξίζουν όμως, τόσο πολύ!

Newsroom

Eίναι ο Σταμάτης Καρράς, που με στήριγμα την σύζυγο του, Ευαγγελία Πατρικάκου, άνοιξαν πριν λίγα χρόνια το Aρωματοπωλείο “Elixir Lab” στον Αλμυρό και πρόσφατα το μετέφεραν στη Ν.Ιωνία Βόλου και στην Μαιάνδρου 114!!!!

Είχα ακούσει πως στον Αλμυρό έχει ανοίξει ένα καταπληκτικό Αρωματοπωλείο, με αρώματα που έχουν φανταστική ένταση και κυρίως μεγάλη, πολύ μεγάλη διάρκεια!

Πρόσφατα δοκίμασα και εγώ τα αρώματα τους και είχα πραγματικά σοκαριστεί, όταν βγαίνω από το μπάνιο και έχω ακόμα πάνω το άρωμα που είχα βάλει το πρωί! Δεν μου είχε συμβεί ξανά κάτι τέτοιο!

Επίσης στον χώρο τους θα βρείτε λαδάκια και κρέμες σώματος με το άρωμα σας, προϊόντα περιποίησης σώματος, σετ δώρου, αρωματικά χώρου, αυτοκινήτου και ειδικά αρωματικά χώρου για παιδικά δωμάτια.

Τα μηνύματα που έχω λάβει για το Elixir Lab, έχουν σπάσει….ταμεία! Πολλά μηνύματα και όλα με τόσο καλά λόγια. Όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα για την ποιότητα των προϊόντων τους, αλλά και για την εξαιρετική εξυπηρέτηση.

Μπορεί να μην πρόλαβαν να ανοίξουν και ήδη η αγκαλιά σας να είναι τεράστια, αλλά αυτό δεν είναι τυχαίο, γιατί η φήμη τους προϋπήρχε απ όταν ήταν Αλμυρό και δουλεύει γι αυτούς!

Μπήκε κοπέλα μέσα στο μαγαζί, προχθές που πήγα να πάρω άρωμα για τον άντρα μου και την άκουσα να λέει: Με έστειλε ο άντρας μου να πάρω άρωμα από εδώ. Μου είπε ότι όταν αγόραζε άρωμα από εσάς, έβγαζε τα ρούχα από το πλυντήριο και το άρωμα έμενε πάνω!!!

Τελικά παιδιά, όλα είναι θέμα ποιότητας και γι αυτό στα παιδιά αξίζουν τα καλύτερα!!!

Καλές δουλειές!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις