ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η αφρόκρεμα της ελληνικής showbiz εμπιστεύεται αυτή τη Βολιώτισσα!

Η αφρόκρεμα της ελληνικής showbiz εμπιστεύεται αυτή τη Βολιώτισσα!

Newsroom

Αυτό το κορίτσι ζει και εργάζεται μόνιμα στην Αθήνα. Από το γραφείο της περνάει όλη η αφρόκρεμα της ελληνικής showbiz. Τραγουδιστές, ηθοποιοί, στελέχη επιχειρήσεων, γιατροί, δικηγόροι, πολιτικοί και παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες. Χρησιμοποιώντας κάτι πρωτοποριακό, τη μέθοδο TOMATIS και όχι μόνο, τους κάνει να συγκεντρώνονται ακόμα περισσότερο στην εργασία τους και να βελτιώνουν τις επιδόσεις τους στο εργασιακό τους περιβάλλον. Όταν πρόκειται για τραγουδιστές, ακολουθεί τους πελάτες της στις ηχογραφήσεις τους και στα κέντρα που τραγουδούν, τους φτιάχνει την άρθρωση και το ηχόχρωμα της φωνής τους, τους κάνει να μη φαλτσάρουν, να αποκτούν μεγαλύτερη ευχέρεια λόγου, τους ηρεμεί και δίπλα της αποκτούν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και λειτουργούν συγκινησιακά πιο ισορροπημένα.
Με βιογραφικό που θα ζήλευαν πολλοί, αμέτρητες συνεργασίες και με πολύ χαμηλό προφίλ, αυτό το κορίτσι που είναι μόλις 33 ετών, πηγαινοέρχεται στο εξωτερικό και “κουράρει” αυτή τη στιγμή, την πιο διάσημη φωνή του πλανήτη. Τη συναντήσαμε πριν από λίγες μέρες στο Βόλο και μας αποκάλυψε μερικά από τα μυστικά της επιτυχίας της.
Δες εδώ μερικά από αυτά που κάνει αυτό το κορίτσι:www.annamalisiova.com

Πώς αισθάνεστε κ. Μαλισιόβα που σε εσάς απευθύνονται τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας; Ποια συνεργασία είναι εκείνη που σας έχει μείνει αξέχαστη και ποια είναι εκείνη που θα θέλετε να ξεχάσετε;

Αισθάνομαι τυχερή γιατί κάνω μια δουλειά που αγαπώ πολύ. Είναι αλήθεια ότι σε εμένα απευθύνονται πολλοί καλλιτέχνες και αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι έχω κάνει πολλά χρόνια μουσικές σπουδές, πολύ πιο πριν ασχοληθώ με τη μέθοδο Tomatis και μπορώ, νομίζω, πιο εύκολα να τους καταλάβω. Επίσης η εχεμύθεια. Δε χρησιμοποίησα ποτέ το όνομα κάποιου και πάνω σε αυτό, εγώ να κάνω τη δική μου καριέρα. Ξεχνάω πολύ γρήγορα ποιον έχω απέναντί μου και επικεντρώνομαι στο να κάνω όσο καλύτερα μπορώ τη δουλειά μου. Από κάθε συνεργασία και γενικά από καθετί στη ζωή, μαθαίνεις. Οι συνεργασίες που μου έμειναν αξέχαστες, είναι όλες εκείνες που οι άνθρωποι μπήκαν στην καρδιά μου και αυτές που θέλω να ξεχάσω, είναι εκείνες που οι άνθρωποι ξεφτιλίστηκαν στα μάτια μου. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον γιατί δεν έχει διαβάθμιση η θέση στην καρδιά μου όταν κανείς μπει μέσα.

Σήμερα βρίσκεστε δίπλα στο μεγαλύτερο όνομα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας. Πόσο δύσκολη ήταν η διαδρομή; Πως νιώθετε;

Όταν πρωτοήρθα στην Αθήνα δεν με ήξερε κανείς, αφήνοντας πίσω μου μια καλή δουλειά και μια στρωμένη ζωή στο Βόλο. Δούλεψα πολύ σκληρά για να τα καταφέρω. Οι γονείς μου, ποτέ δε μου στέρησαν τίποτα. Με έμαθαν όμως να στηρίζομαι στα δικά μου πόδια. Έμαθα από πολύ μικρή να δουλεύω. Σήμερα με εμπιστεύονται οι σημαντικότερες προσωπικότητες της χώρας και είμαι δίπλα στη σπουδαιότερη φωνή του πλανήτη. Και αυτό είναι κάτι που μου ανήκει, ανταμοιβή της δικής μου δουλειάς και προσπάθειας, δε μου το χάρισε κανείς. Τα εμπόδια ήταν πολλά, διαμόρφωσαν όμως και αυτά, αυτό που είμαι σήμερα. Τώρα κοιτάζω πίσω, μόνο για να μάθω. Σήμερα σκέφτομαι πως ότι έχω καταφέρει, το έχω καταφέρει μόνη μου, δε χρωστάω τίποτα και σε κανέναν, κοιμάμαι ήσυχη τα βράδια. Σήμερα είμαι ευγνώμων για αυτή μου τη διαδρομή και για όσα έχω στη ζωή και σκέφτομαι πως τα καλύτερα είναι μόνο μπροστά.

Ποιους ανθρώπους εμπιστεύεστε όταν βρίσκεστε ανάμεσα σε δύο επιλογές;

Όταν βρίσκομαι ανάμεσα σε δύο επιλογές συνήθως πετάω ένα νόμισμα. Όχι για να αποφασίσει αυτό για εμένα, αλλά γιατί όσο είναι στον αέρα καταλαβαίνω για τι ελπίζω. Δε συμβουλεύομαι κανέναν γιατί δεν θέλω να επηρεάζομαι από κανέναν. Κανείς δεν μπορεί να αποφασίσει καλύτερα από εμένα για εμένα. Δύσκολα θα πάρω μία απόφαση, όταν την πάρω όμως είναι οριστική και αμετάκλητη.

Θα μπορούσατε με λίγα λόγια να μου μιλήσετε για τη μέθοδο Tomatis και τις εφαρμογές της;

Η μέθοδος Tomatis είναι ένα σύστημα που ξεκίνησε από τον Γάλλο Ιατρό Alfred Tomatis και εφαρμόζεται μέσω μιας ειδικής φορητής συσκευής η οποία διεγείρει τον εγκέφαλο. Ενισχύει την αντιληπτικότητα, βελτιώνει την ακουστική προσοχή, τη μνήμη, τη μάθηση, βοηθάει στην εκμάθηση των ξένων γλωσσών και στη διαχείριση των συναισθηματικών διαταραχών. Επίσης είναι εξαιρετικά θεαματική για όσους χρησιμοποιούν τη φωνή τους ως πολύτιμο εργαλείο για τη δουλειά τους, βελτιώνοντας την ένταση, την άρθρωση και το ηχόχρωμα της φωνής τους. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε ηλικία καθώς βοηθάει όλους τους ανθρώπους, όλων των ηλικιών, να φτάσουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

Σε λίγες μέρες είναι η γιορτή σας. Που θα βρίσκεστε αυτή τη μέρα; Ποιο είναι το καλύτερο δώρο που μπορεί να σας προσφέρει κάποιος; Τι θα θέλατε να σας ευχηθούμε;

Θα βρίσκομαι στην Αθήνα και παραδοσιακά θα γιορτάζω στο σπίτι μου μαζί με αγαπημένα πρόσωπα. Αγαπημένο δώρο είναι τα λευκά λουλούδια. Η καλύτερη ευχή είναι η Υγεία και η Αγάπη. Πολύτιμες ευχές. Έμαθα όλα αυτά τα χρόνια να μην τις θεωρώ δεδομένες. Θέλω μόνο να είμαι καλά εγώ και όλοι οι άνθρωποι που αγαπώ. Αυτό μου είναι αρκετό.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις