ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Καλύτερος, δεν θα μπορούσε να ήταν!

Καλύτερος, δεν θα μπορούσε να ήταν!

Δώρα Μιχαήλ

Την καλύτερη εμφάνιση της τελευταίας 5ετιας θαρρώ πως έκανες χθες ο Δήμαρχος Βόλου και εκ νέου υποψήφιος Αχιλλέας Μπέος!

Βρέθηκε σε καφέ της Νεάπολης για να απευθύνει χαιρετισμό σε συγκέντρωση γνωριμίας που οργάνωσε ο Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, Γιώργος Τόρης.

Ο Δήμαρχος όπως ήταν φυσικό πήρε τον λόγο και προσωπικά εντυπωσιάστηκα.

Κατασταλαγμένος, πλήρως ενημερωμένος για τα προβλήματα της περιοχής, με διάθεση αυτοκριτικής, μετριοπαθής και ειλικρινής.

Χωρίς καμία έπαρση και μάλιστα λίγες μόνο ώρες μετά την παράδοση του 4ου κυκλικού κόμβου, που όσο να ναι, έχει ανεβάσει ξανά την δημοτικότητά του, ο ίδιος εμφανίστηκε ταπεινός, ζητώντας καμία ψήφος να μη πάει χαμένη, ενώ δεν είχε καμία έπαρση και ως προς το αποτέλεσμα των εκλογών!

“Αν μας επιλέξετε ξανά και με εκλέξετε ξανά Δήμαρχο….”, ανέφερε πολλές φορές…

Ο ίδιος έχοντας κάνει την αυτοκριτική του τόνισε, πως έδωσε ιδιαίτερη σημασία στο κέντρο της πόλης, έχοντας παραμελήσει τις γύρω περιοχές, αφού όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων, άλλωστε ερχόμενος κάποιος στον Βόλο, το κέντρο συναντά.

Σημείωσε δε, ότι οι προτεραιότητες θ αλλάξουν και την επόμενη 5ετια οι περιοχές εκτός κέντρου θ αποτελέσουν την κύρια προτεραιότητα.

Μίλησε για τα έργα που έγιναν, γι αυτά που ξεκινούν αμέσως μετά τις εκλογές, αλλά και για όσα προγραμματίζονται για τη νέα 5ετια που έρχεται!

Απάντησε μ ευγένεια και συγκεκριμένα σε όλες τις ερωτήσεις που του έθεσαν οι πολίτες, χωρίς να αερολογεί, χωρίς να θυμίζει την στόφα του πολιτικού που τα ξέρει όλα και για όλα έχει να πει κάτι!

Με ειλικρίνεια, δεν ήταν λίγες οι φορές που σημείωσε: Δεν μπορώ να σας απαντήσω. Ψέμματα δεν μπορώ να πω!

Έτσι απλά….τους κέρδισε όλους, χωρίς λεονταρισμούς, χωρίς ηρωισμούς και παχιά λόγια, άλλωστε το είχα γράψει και παλιότερα, όταν έχεις να δείξεις κάτι, όταν έχεις κάνει έργο, όλα τα παραπάνω δεν χρειάζονται!

Δείτε το βίντεο:

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις