ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Badavas Garage: Η δεύτερη γενιά συνεχίζει να χαρίζει αξιοπιστία!

Badavas Garage: Η δεύτερη γενιά συνεχίζει να χαρίζει αξιοπιστία!

Newsroom

Badavas! Ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στον χώρο των συνεργείων!

Ένα όνομα συνώνυμο της ηθικής και της αξιπιστίας!

Πάνω από 30 χρόνια, εμπιστευόμαστε τον Badava για κάθε πρόβλημα ή για service του αυτοκινήτου μας και αυτό γιατί με ειλικρίνεια και επαγγελματισμό κατάφεραν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη μας, κοιτάζοντας μας στα μάτια και όχι στην τσέπη!

Γιατί, είναι από αυτούς που θα σου δώσουν την λύση που σου ταιριάζει και σε συμφέρει και όχι αυτή που συμφέρει αυτούς. Μπορεί οικονομικά να χάνουν, αλλά κερδίζουν σχέσεις εμπιστοσύνης και γι αυτό η μακρά πορεία του ονόματος, συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία από την δεύτερη γενιά και τον υιό Νίκο!

Εντυπωσιάστηκα όταν είδα τόσα αυτοκίνητα ταυτόχρονα στο συνεργείο τους, αλλά έτσι είναι….είναι αυτό που πάντα λέω, ότι και αν γίνει οι καλοί επαγγελματίες πάντα θα ξεχωρίζουν και πάντα θα έχουν δουλειά!!!!

Εμείς έχοντας ακούσει δεκάδες ευχαριστημένους Βολιώτες να μιλούν γι αυτούς, δεκάδες Βολιώτες που μας είπαν: “Μου είπαν ότι δεν μου το φτιάχνουν, ότι δεν αξίζει τον κόπο, γιατί τα χρήματα που θα τους δώσω θα πάνε χαμένα”, έχουμε την ανάγκη να τους ευχαριστήσουμε δημόσια και να τους δώσουμε τα συγχαρητήρια μας για το πόσο άριστοι επαγγελματίες είναι, κυρίως όμως για την ηθική και την τιμιότητα τους!

Badavas λοιπόν, συνεργείο παντός τύπου! Badavas για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!

Θα επανέλθουμε με αναλυτικό ρεπορτάζ!

Διεύθυνση:

Νικολαΐδη Ρήγα 28 & Θεοχάρη, πίσω από την Ford στην Αθηνών

Τηλέφωνο: 2421403038 και 6942481525

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις