Αυτό που γίνεται κοντά μια 15ετία με το Goloso στην Κομοτηνή δεν υπάρχει, είναι κάτι πολύ ανώτερο. Εδώ μιλάμε για βραβείο Νόμπελ, για βραβείο Ευρεσιτεχνίας, κάτι τέλος πάντων. Κάτι που να δείχνει το μεγαλείο της έμπνευσης και την υπόκλισή μας σε αυτή. Γιατί μόνο να υποκλιθείς μπορείς όταν κάποιος σου βάζει ένα πεϊνιρλί με κασέρι στο φούρνο να ψήνονται και την ώρα που έχουν βγει καυτά, τους κολλάει από πάνω ένα καλαμάκι χοιρινό που επίσης καίει από το ψήσιμο. Κι άμα είσαι και της σάλτσας, σου ρίχνει και μαγιονέζα από πάνω για να γίνει η σωστή τριβή.
Πηγαίνοντας στη Κομοτηνή…δοκίμασε το!