ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

This kitchen is made for dancing!

This kitchen is made for dancing!

Κατερίνα Μπακρατσά

Όλη η Ελλάδα τους θυμάται από τον πρώτο χορό του γάμου τους, ο οποίος έχει γίνει viral στο YouTube πριν 6 χρόνια και μετρά μέχρι και σήμερα περισσότερο από 2.000.000 προβολές.

Η Νικολέττα καθηγήτρια λάτιν και ο Γιάννης μάγειρας, με προϋπηρεσία στα καλύτερα ξενοδοχεία και κουζίνες του Βόλου, μαζί δημιούργησαν την κουζίνα τον ονείρων τους, στην οποία μαγειρεύουν… Χορεύοντας!

“Το Gastronome είναι το σπίτι μας, περνάμε την μισή μέρα εδώ, οπότε ο κόσμος που περνάει από το μαγαζί, μας βλέπει να τραγουδάμε, να αγκαλιαζόμαστε και να χορεύουμε” λέει η Νικολέττα

Η Νικολέττα έμαθε στο Γιάννη να χορεύει (έτσι γνωρίστηκαν) και ο Γιάννης την Νικολέττα να μαγειρεύει. Τόσο ο χορός όσο και η μαγειρική απαιτούν χημεία και φαντασία!

Στο Gastronome θα βρεις καθημερινά μαγειρευτά φαγητά με τις καλύτερες πρώτες ύλες της αγοράς. “Προσέχουμε πολύ την ποιότητα των πρώτων υλών που επιλέγουμε για τα φαγητά μας, από τα ίδια τρώμε κι εμείς και το παιδάκι μας που είναι μόλις ενάμιση ετών” τονίζουν.

Τα πιάτα είναι ελαφριά και γευστικά, δεν χρειάζεται να προσθέσουν πολλά μπαχαρικά, αλάτι και βούτυρα για να πάρουν γεύση , καθώς έχουν μεριμνήσει από πριν, από που θα προμηθευτούν το κρέας, τα ψάρια, τα λαχανικά. Τον κιμά, για παράδειγμα, που όλοι εύλογα φοβούνται, τον επιλέγουν από το κρεοπωλείο της γειτονιάς.

Όσο για το πιάτο ημέρας που φεύγει απευθείας μόλις βγει, είναι οι σουπιές με χόρτα!

Το Gastronome βρίσκεται στην Κ.ΚΑΡΤΑΛΗ 162 , όπου μπορείς να απολαύσεις το μεσημεριανό σου, σε ένα όμορφα διακομισμένο χώρο.
Καθημερινά έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε μεγάλη ποικιλία φρεσκομαγειρεμένων, σπιτικών φαγητών.

Αν πάλι θες να φας κάτι γρήγορα, για να επιστρέψεις στη δουλειά, θα σου το ετοιμάσει ο Γιάννης απευθείας!


Για διανομή κατ’ οίκον μπορείς να καλέσεις στο 242121.7227

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις