ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Sohο: Το πρώτο υβριδικό μαγαζί της πόλης, έχει κλέψει τις εντυπώσεις!

Sohο: Το πρώτο υβριδικό μαγαζί της πόλης, έχει κλέψει τις εντυπώσεις!

Newsroom

Soho Concept Stores…

“O μινιμαλισμός δεν είναι η έλλειψη κάποιου πράγματος. Είναι απλά η τέλεια ποσότητα από κάτι”!!!

Και η φράση αυτή του Nicholas Burroughs ταιριάζει γάντι, στο πρώτο υβριδικό concept της πόλης, που ήδη έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και μαζί με αυτές, θερμές κριτικές για το στήσιμο, την ιδέα, τα ξεχωριστά κομμάτια και της εταιρείες που βρίσκει κανείς στον χώρο τους αλλά και τον μοναδικά προσεγμένο κατάλογο τους, που υπογράφει ο ταλαντούχος Bartender Σόλων Λιάκος.

Oι αδελφές Ρήγα, κατάφεραν για ακόμα μια φορά να πρωτοπορήσουν και να καινοτομήσουν, κάνοντας τη αρχή σ ένα concept που σε διάφορες μορφές του θα πρωταγωνιστήσει στο μέλλον και γι αυτό, για το γεγονός ότι τόλμησαν και έκαναν την αρχή, αλλά και για το γεγονός ότι ομόρφυναν και αναβάθμισαν την είσοδο του Βολονάκι και του πιο γνωστού δρόμου της πόλης, την Κουμουνδούρου αξίζουν δεκάδες συγχαρητήρια, όπως και την στήριξη μας!

Στον πανέμορφο, στον πολυτελή, αλλά ταυτόχρονα μίνιμαλ, απλό, αλλά όχι απλοϊκό, στον πραγματικά σικάτο χώρο τους, μπορείς να βρεις λίγα, αλλά ξεχωριστά διαλεγμένα κομμάτια ενδυμάτων, μερικές από τις καλύτερες και πιο αγαπημένες εταιρίες αξεσουάρ και σπάνια αρώματα, ενώ ταυτόχρονα μπορείς ν απολαύσεις τον υπέροχο καφέ τους, πριν ή μετά τα ψώνια σου!

Μπορείς φυσικά να φτάσει στο Soho μόνο για κοκτέιλ ή κρασί…

Η δυνατή λίστα που έχει δημιουργήσει ο παθιασμένος Σόλων Λιάκος, σίγουρα θα σε κερδίσει και θα σε ικανοποιήσει, όσο απαιτητικός και αν είσαι και το ίδιο θα συμβεί και με την λίστα των κρασιών τους, αφού και αυτή έχει δημιουργηθεί με βαθιά γνώση και αγάπη.

Κλείνοντας, θα σας πω πως ο χώρος έχει πέρα απ όλα τ άλλα και μια μαγική αύρα. Μπαίνοντας, πριν καν ακόμα παραγγείλω καφέ, το ανακοίνωσα: Αυτό θα είναι το νέο μου στέκι….

Μη ξεχνάτε….είμαστε αυτό που μας κάνει ο χώρος που βρισκόμαστε να νιώθουμε!

Διεύθυνση: Κουμουνδούρου με 28ης Οκτωβρίου

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις