ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Miss Daisy: Έβαλε τα γιορτινά του και έχει σούπερ προτάσεις δώρων για εσένα!

Miss Daisy: Έβαλε τα γιορτινά του και έχει σούπερ προτάσεις δώρων για εσένα!

Newsroom

Το αγαπημένο μας Miss Daisy στην Σπυρίδη, μεταξύ της Ερμού και της 28ης Οκτωβρίου, που αγαπήθηκε από τις πρώτες κιόλας μέρες της λειτουργίας του γιατί κατάφερε να φέρει στον Βόλο κατά αποκλειστικότητα τις πιο αγαπημένες σας ελληνικές και όχι μόνο εταιρείς, φυτικών και βιολογικών καλλυντικών, έβαλε τα γιορτινά του και σας ετοιμάζει μεγάλες εκπλήξεις!!!

Σας περιμένουν με πολλές προτάσεις για δώρα σε προϊόντα περιποιήσης προσώπου και σώματος, για όλες της ηλικίες, αφού μπορείτε να βρείτε δωράκια ακόμα και για παιδιά, για άντρες και γυναίκες, αλλά και πολλές επιλογές δώρων σε χειροποίητα διακοσμητικά, γιορτινά και ξεχωριστά για το δικό σας σπίτι ή των αγαπημένων σας!!!!

Έχω πργματικά ξετρελαθεί με τα χριστουγεννιάτικα στολίδια τους, τα υπέροχα και καλοραμμένα μαξιλαράκια τους, αλλά και τα τόσο μυρωδάτα κεριά τους….

Ειδικά αυτό που μυρίζει μελομακάρονο, δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι!!!

Μάλιστα μας ετοιμάζουν και άλλες πολλές πολλές γιορτινές εκπλήξεις και έτοιμες προτάσεις δώρων, σετάκια φτιαγμένα με αγάπη, χρηστικά και οικονομικά, για να κάνετε τα πιο ξεχωριστά δώρα στους δικούς σας ξεχωριστούς ανθρώπους!

Εεε μη ξεχάσετε να περάσετε από Miss Daisy ψάχνοντας για δώρα!!!!!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις