ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Νatural Energas: Ρεύμα με επική έκπτωση 50%- Τους δοκίμασα και τους προτείνω!

Νatural Energas: Ρεύμα με επική έκπτωση 50%- Τους δοκίμασα και τους προτείνω!

Newsroom

Καιρό τώρα, όλες μας συζητάμε συνεχώς τις συνεχόμενες αυξήσεις στο ρεύμα, ψάχνοντας να βρούμε μια λύση, για να μην δίνουν τόσα πολλά χρήματα.

Πρόκειται για ένα κοινό πρόβλημα, που κάθε σπίτι αντιμετωπίζει. Καταγράφω καιρό τώρα τόσο τις δικές μου, όσο και τις δικές σας εμπειρίες, που πολλές φορές είναι πραγματικά “αυτοκτονικές”, αφού πολλές φορές δεν μπορώ να πιστέψω στα νούμερα των λογαριασμών σας!!!

Έχω δει λογαριασμούς και έχω ακούσει άπειρες ιστορίες για πολλούς και διαφορετικούς παρόχους που πραγματικά με βγάζουν από τα ρούχα μου, αφού ναι, την έχω πατήσει και εγώ, πηγαίνοντας από την ΔΕΗ αλλού για φθηνότερα και αντί για μαλλί, βγήκα κουρεμένη που λέει και ο λαός μας…

Είχα υποσχεθεί, ότι όταν έχω μια καλή και πραγματικά συμφέρουσα πρόταση, θα τοποθετηθώ. Καθυστέρησα, επειδή ήθελα να είμαι 1000% σίγουρη, ότι όλα είναι καλά με αυτή την εταιρεία για να μπορέσω να σας την προτείνω!

Μετά από αρκετούς μήνες συνεργασίας με την Natural Energas, θα σας πω ότι όχι απλά πληρώνω τους μικρότερους λογαριασμούς που πλήρωσα ποτέ, αλλά νιώθω και μεγάλη χαρά και τύχη που τους ανακάλυψα, αφού δε νιώθω καμία ανασφάλεια και επίσης μου δίνουν την σημασία που μου πρέπει ως πελάτισσα….ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ; ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ, ΑΥΤΌ ΗΤΑΝ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ!!!!!

Υπάρχουν γραφεία στον Βόλο και ξέρω που θα τους βρω και αυτό δεν ξέρω για εσάς, αλλά για εμένα είναι πολύ σημαντικό. Όσες φορές τηλεφώνησα ήταν κάποιος εκεί για να μου απαντήσει και ν ασχοληθεί σοβαρά μαζί μου, για να μου εξηγήσει, για να κάνει το καλύτερο για εμένα, χωρίς απλά να με ξεπετάξει, ενώ σε άλλες εταιρείες που ήμουν….είχα κουραστεί να ψάχνω να τους βρω!!!

Εγώ τώρα σας παραθέτω την εμπειρία μου για το οικιακό ρεύμα, όμως σίγουρα το ίδιο συμβαίνει και στο επαγγελματικό, αφού πολλοί συνεργάτες επαγγελματίες με συμβουλεύτηκαν και σήμερα μ ευχαριστούν επειδή όπως χαρακτηριστικά μου λένε: “Μας έσωσες”!!!!, αλλά και στο νυχτερινό!

Τα πακέτα είναι πολλά και θεωρώ ότι το καλύτερο, είναι να μιλήσετε μαζί τους, να σας ακούσουν και να σας εξηγήσουν αναλυτικά, προτείνοντας για εσάς αυτό που θεωρούν καλύτερο!!

Αυτή την περίοδο για το οικιακό ρεύμα με το πρόγραμμα MAXI 50 εξασφαλίζετε ΚΑΙ τη χαμηλότερη τιμή ηλεκτρικού ρεύματος στην αγορά με έκπτωση συνέπειας 50% ΚΑΙ 20% έκπτωση στο πάγιο ΚΑΙ δωρεάν κατανάλωση για 3 μήνες!!!

Και έχει και ΔΩΡΟ!!!! Με κάθε νέα σύνδεση μπαίνετε στην κλήρωση για μια σκούπα ρομπότ και όχι μόνο!!!

Πάτα στο link που σου παραθέτω, μπες στο site τους και μάθε περισσότερα: https://www.naturalenergas.gr/

Διαφορετικά, τηλεφώνησε στα γραφεία τους στον Βόλο, στην Σόλωνος 2:

+30 24210 32948

 +30 698 463 3267

Natural Energas…επιλογή ανακούφισης! Τουλάχιστον, αυτό ήταν για εμένα!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις