ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΕΝΘΥΜΙΟΝ, θα σου μείνουν στην μνήμη σου οι εμπειρίες που θα σου χαρίσει!

ΕΝΘΥΜΙΟΝ, θα σου μείνουν στην μνήμη σου οι εμπειρίες που θα σου χαρίσει!

Newsroom

Δεν ξέρω αν θα μπορούσε το εστιατόριο Ενθύμιον στα Παλιά, να είχε πιο ταιριαστό όνομα, από αυτό που έχει, αφού ο Χρήστος Κίτσιος και ο σεφ Νίκος Τακτικός καταφέρνουν χωρίς καμία αμφιβολία να σου χαρίσουν τέτοιες εμπειρίες και τέτοιες γεύσεις που ναι, μένουν “ενθύμιον” στην καρδιά, την ψυχή και την μνήμη σου….

Και είναι ακόμα πιο βέβαιο ότι η ανάκληση αυτών των εμπειριών στη μνήμη σας, θα ξυπνήσει την γεύση σας, που θα θέλει ξανά και ξανά να τις χαρίσετε τόσο απολαυστικές και πετυχημένες γαστρονομικές στιγμές!

Όμορφος χώρος, προσεγμένο μαγαζί, με απίστευτα καλά εκπαιδευμένο προσωπικό, που θα σε κάνει να ξεχάσεις ότι βρίσκεσαι στον Βόλο…

Ένα μενού, με επιλογές ούτε πολλές, ούτε λίγες, όσες πρέπει δηλαδή για να σου δίνει όσα μπορεί να ψάχνεις, χωρίς να σε μπερδεύει, ενώ ενθουσιάστηκα με την πολύ καλή λίστα των κρασιών τους, αφού και σε επίπεδο αριθμού ετικετών, αλλά και σε επίπεδο επιλογών, ήταν από τις καλύτερες αν όχι η καλύτερη εστιατορική κάρτα της πόλης!

Δεν θέλω να σας κουράσω, άλλωστε θα επανέλθω σύντομα για να σας μιλήσω ξανά για το Ενθύμιον, όμως δεν γίνεται να μην αναφερθώ στην μαεστρία του σεφ σε σχέση με την διαχείριση τους κρέατος!!!

Νομίζω πως στο Ενθύμιον, μας διδάσκουν από σωστό και καλό ψήσιμο, αλλά και από τεμαχισμό κρέατος!!!

Έφαγα εκεί μακράν τα πιο σωστά κομμένα και τα πιο καλά ψημένα κρέατα που έχω φάει ποτέ στην πόλη, δεν γίνεται να είσαι λάτρης του κρέατος και να μην επισκέπτεσαι ξανά και ξανά το Ενθύμιον, που τα έχει όλα και δεν του λείπει τίποτα!

Προσωπικά, έχω να φάω τόσο καλό κρέας και να γευτώ τόσο ολοκληρωμένα πιάτα, από την τελευταία φορά που επισκέφθηκα το Gastone στην Αθήνα και έφαγα από τα χέρια της ομάδας του Cookoovaya!!!

Χάρισε λοιπόν στον εαυτό σου και στους ανθρώπους που αγαπάς, μια ε΄ξοδο, μια εμπειρία, ένα γαστρονομικό ταξίδι που σίγουρα θα τους μείνει και θα σου μείνει “Ενθύμιον”!

Πολλά συγχαρητήρια παιδιά!

Διεύθυνση: Φερών 17, Παλαιά Βόλος

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις