ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Tην Παρασκευή τρώμε σούβλες και διασκεδάζουμε με τους καλύτερους!

Tην Παρασκευή τρώμε σούβλες και διασκεδάζουμε με τους καλύτερους!

Newsroom

Και αυτή την Παρασκευή στις 17 Δεκεμβρίου, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο νέο μαγαζί της πόλης, στο Μπρούσκο που ανοίγει στον Άγιο Ονούφριο!

Ένα ρεμπετάδικο με σούβλες που έχει δημιουργήσει την καλύτερη ομάδα, μέσα και έξω από την κουζίνα με σκοπό να σα χαρίσει μοναδική εξυπηρέτηση, απίστευτες γεύσεις που θα λατρέψετε και πολύ δυνατή διασκέδαση!

Θα σας περιμένουν….με σούβλες, φτιαγμένες με μεράκι και αγάπη και με τον καλύτερο ψήστη να δίνει όλη του την ψυχή για το τέλειο αποτέλεσμα!

Ναι, εγώ έχω ήδη δοκιμάσει και ξέρω πως το Μπρούσκο, θα σας κλέψει την καρδιά και θα γίνει πολύ γρήγορα το πιο αγαπημένο στέκι της πόλης.

Στην Μουσική; Στην μουσική μερικά από τα πιο δυνατά ονόματα της πόλης μας, ο Νίκος Τσόχας, ο Παναγιώτης Συτζάκης και η Σοφία Κωνσταντέλια υπόσχονται πως θα σας ξεσηκώσουν και θα σας χαρίσουν ανεπανάληπτες στιγμές. Κάθε Παρασκευή βράδυ και Κυριακή μεσημέρι, μαζί τους θα είναι και ο αγαπημένος σας Δημήτρης Λιάντζουρας με το βιολί του!

Κάντε από τώρα την κράτηση σας και γνωρίστε από τους πρώτους, ένα από τα καλύτερα μαγαζιά που έχουν γίνει ποτέ στην πόλη μας!

Ανοιχτά κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ και κάθε Κυριακή μεσημέρι!

Τηλέφωνο: 6981163556

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις