ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας, βάζουν στο τραπέζι σας ότι βάζουν και στο δικό τους!

Με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας, βάζουν στο τραπέζι σας ότι βάζουν και στο δικό τους!

Newsroom

Κρεοπωλείο Λάζαρος!

Και αν δεν τους είχε ανακαλύψει ο μπαμπάς μου και αν δεν τύχαινε να πάω και εγώ από εκεί, δεν θα είχα καταλάβει για πόσο καλούς Κρεοπώλες και επαγγελματίες πρόκειται…

Ο μπαμπάς μου ξέρει καλά από κρέατα, βλέπετε ο πεθερός του, πρώην Κρεοπώλης τον είχε μαθει να ξεχωρίζει τους καλούς και τους έντιμους, από τους μέτριους!

Ο μπαμπάς μου λοιπόν, ξεκινά μήνες τώρα από την Αγριά για να πάει για κρέατα στο Διμήνι, γιατί τους ξεχώρισε για την ποιότητα, τους λάτρεψε για την ευγένεια και την εξυπηρέτηση και όπως μου είπε, βρήκε εκεί και την καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής!

Πήγα λοιπόν και εγώ στον Λάζαρο και γνώρισα όλη την οικογένεια. Εκεί και ο γιος του ο Γιάννης που με συνέπεια συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση, πάντα πιστός, στα ελληνικά, ντόπια κρέατα!!!

Δεν πρόλαβα ν ανεβάσω βίντεο στο isntagram του Volonaki και έγινε χαμός από μηνύματα κόσμου, αλλά και επαγγελματιών της εστίασης που αγοράζουν κρέατα από το Κρεοπωλείο Λάζαρος!!!!

Όλοι έκαναν λόγο για ντόπια και ποιοτικά κρέατα, για το πόσο φρέσκα και καθαρά είναι πάντα τα κρέατα τους και όλοι είχαν έναν καλό λόγο γι αυτή την οικογένεια!

Ε λοιπόν, δοκιμάστε τους, γιατί βάζουν στο τραπέζι σας, ότι βάζουν και στο δικό τους, γιατί ο μπαμπάς μου, αλλά και τόσοι επαγγελματίες της εστίασης…ξέρουν τι επιλέγουν!!!

Θα βρείτε τα πάντα, όπως και πεντανόστιμα κρεατοσκευάσματα και το καλύτερο; Αν δεν μπορείτε να πάτε εσείς μέχρι το Διμήνι, μ ένα τηλέφωνο έφτασαν αυτοί σ εσάς, όπου και αν είστε!!!

Κλείστε τα μάτια και εμπιστευτείτε τους!

Τουλάχιστον….δοκιμάστε τους και θα τα ξαναπούμε!

Θα τους βρείτε Διμηνίου 173

Τηλέφωνο: 24210 86334

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις