ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Δράκος: Μια παρέα που σου χαρίζει απίστευτο γέλιο και πραγματικά ποιοτικούς μεζέδες!

Δράκος: Μια παρέα που σου χαρίζει απίστευτο γέλιο και πραγματικά ποιοτικούς μεζέδες!

Newsroom

Στο κέντρο της πόλης, αλλά ταυτόχρονα κρυμμένο σε ένα στενό που σε κάνει να νιώθεις πολύ μακριά, το τσιπουράδικο ο Δράκος, ήρθε και έκανε την διαφορά!!!

Όσο έμεινα κοντά τους πέρασα υπέροχα. Γέλασα πολύ, μου άλλε η διάθεση, χαλάρωσα, μύρισα και γεύτικα…..διαφορετικούς μεζέδες!

Δυνατό τους χαρτί η ποιότητα και το παρείστικο κλίμα! Ο ιδιοκτήτης στο πάσο, δούλευε δίπλα δίπλα με την άνθρωπο που είχε αναλάβει το τηγάνι και ήταν σε διαρκή επικοινωνία με τον σερβιτόρο, γνωστό και αγαπημένο πρόσωπο της πόλης.

Τα πειράγματα μεταξύ τους και με τους πελάτες…έδειναν και έπαιρναν!!!

Ο ένας έκοβε, ο άλλος έραβε!!!

Τρελάθηκα από την μυρωδιά των μεζέδων και μετά από την καθαρή και βαθιά νόστιμη γεύση τους.

Στο τσιπουράδικο Δράκος, δεν υπάρχει προετοιμασία. Όλα γίνονται εκείνη την ώρα. Είδα να παίρνουν τις πατάτες, πάνω από την ψησταριά, που έκαιγε με κάρβουνα βεβαίως βεβαίως για καλύτερο αποτέλεσμα και να τις επεξεργάζονται, φτιάχνοντας πατατοσαλάτα για κάθε μεζέ και τραπέζι ξεχωριστά!

Εντυπωσιάστηκα από το χρώμα στα ψάρια και στα κολοκυθάκια! Αφού τέτοιο χρώμα και τόσο τραγανό αποτέλεσμα δεν έχω συναντήσει ξανά!

Θέλω να πάω ξανά στο τσιπουράδικο ο Δράκος, γιατί ναι έφαγα καλά, έφαγα ποιοτικά, έφαγα νόστιμα, όμως κυρίως ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΛΑ και ένιωθα πως είναι το στέκι μου ενώ ήταν η πρώτη μου φορά εκεί!

Ανοιχτά καθημερινά, εκτός Τρίτης, μέχρι τις 6 το απόγευμα….γιατί το τσίπουρο το βολιώτικο, το τίμιο, το παραδοσιακό, είναι μεσημεριανή υπόθεση!

Θα τους βρείτε στην Κουταρέλια 75, πίσω από τα Δικαστήρια!

Καλή σας απόλαυση!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις