ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Σε νέο χώρο 200τμ o “βασιλιάς” στον χώρο των καθαρισμών και των καθαριστικών!

Σε νέο χώρο 200τμ o “βασιλιάς” στον χώρο των καθαρισμών και των καθαριστικών!

Newsroom

Ήταν αναμένομενο πως η αγάπη σας και η πρότιμηση στα επαγγελματικά συνεργεία καθαρισμού της Cleaning Vasiloglou, αλλά και η συνεχής και μόνιμη επιλογή σας για αγορά καθαριστικών και απορρυπαντικών από το κατάστημα τους, θα τους οδηγούσε σε νέο μεγαλύτερο χώρο, προκειμένουν να καλύψουν ακόμα περισσότερο τις ανάγκες σας!

Επαγγελματίες με όλη την σημασία της λέξης, βαθιά τελειομανής και με αίσθηση ευθύνης απέναντι σε όλους, σεβόμενοι ότι είναι η επιλογή μας, βρίσκονται πια σε νέο χώρο 200τμ στην Αναλήψεως με Μεταμορφώσεως στον Βόλο, κάνοντας τα ψώνια σας ακόμα πιο εύκολα.

Ο χώρος είναι άνετος, πολύ φωτεινός, η διάταξη των πάντων έχει γίνει με βάση τα είδη και έτσι και οι δικές σας αγορές γίνονται ακόμα πιο εύκολες!

Η εταιρεία Cleaning Vasiloglou, πρωτοπορεί και πρωτοστατεί στις επιλογές των επαγγελματιών, όμως τα τελευταία 2 χρόνια έχει αυξήσει σε σημαντικό ποσοστό την λιανική του πώληση, αφού οι Βολιώτες και οι Βολιώτισσες που δοκίμασαν τα απορρυπαντικά και τα καθαριστικά τους δεν τους αλλάζουν με ΤΙΠΟΤΑ!

Συνεργάζονται με τις πιο δυνατές εταιρείες του χώρου, ενώ με πολλές από αυτές έχουν αποκλειστική συνεργασία στη Μαγνησία.

Τα επαγγελματικά καθαριστικά τους, έχουν μπει σχεδόν σε κάθε βολιώτικο σπίτι, αφού καθαρίζουν εύκολα και σε βάθος, χωρίς κόπο και τρίψιμο και ταυτόχρονα ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ στην τσέπη μας, σε σχέση με τα κοινά τους εμπορίου.

Με την ίδια ποσότητα από ένα κοινό του εμπορίου, εσύ καθαρίζεις πολλές περισσότερες φορές!

Μάλιστα, σημαντικό ρόλο στην αύξηση της λιανικής, έπαιξε και το γεγονός ότι είναι όλα τους τα καθαριστικά, οικολογικά και πιστοποιημένα!

Στο Cleaning Vasiloglou θα βρεις καθαριστικά, ακόμα και για την μούχλα, την σκουριά, τα άλατα….ναι, με καθαριστικά από αυτούς, αυτοί οι λεκέδες που τόσο καιρό προσπαθείς με άλλα του εμπορίου να “σβήσεις”, θα σβήσουν για πάντα, ενώ ταυτόχρονα, θα λειτουργήσουν και προληπτικά, για να μη συμβεί ξανά!

Υγεία, ευκολία και οικονομία….μόνο με Cleaning Vasiloglou!!!

Επισκέψου το νέο τους κατάστημα Αναλήψεως με Μεταμορφώσεως και θα χαθείς στον τεράστιο χώρο τους, έχοντας πολλές πολλές επιλογές….

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις