ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

3 μεγάλες εταιρείες κάνουν super ΔΩΡΑ μια ολόκληρη εβδομάδα στο Πέτρινο Φαρμακείο!

3 μεγάλες εταιρείες κάνουν super ΔΩΡΑ μια ολόκληρη εβδομάδα στο Πέτρινο Φαρμακείο!

Newsroom

Από την Δευτέρα 13 Δεκέμβρη μέχρι και την Παρασκευή 17 Δεκέμβρη τις μεγάλες και αξιόλογες εταιρίες προχωρούν σε super προσφορές και ΔΩΡΑ μονο στο Πέτρινο Φαρμακείο στην Αναλήψεως 317!!!!

Κάντε τις αγορές σας, πάρτε από τώρα τα δωράκια σας για τις γιορτές και επωφεληθείτε των μεγάλων εκπτώσεων, κερδίζοντας ταυτόχρονα πλούσια δώρα!!

Εμείς εδώ θα είμαστε, να σας ενημερώσουμε για τις μεγάλες εκπτώσεις κάθε εταιρείας ξεχωριστά…

Ξέρω όμως ανυπομονείτε να σας δώσω μια γεύση!

Και θα το κάνω!

Η εταιρεία lavish Care, με τα υπέροχα καλλυντικά προσώπου, αλλά και προϊόντα περιποίησης σώματος, θα είναι εκεί και με αγορές 10 ευρώ, θα σας κάνει ΔΩΡΟ 5 ευρώ!!!

Λατρεύω τα make up της συγκεκριμένης εταιρείας, που είναι ελαφρά, στρώνουν απίστευτα, αλλά ταυτόχρονα είναι και σούπερ καλυπτικά!!!

Επίσης έχει τέλειες μυρωδιές σε αφρόλουτρα, scrub σώματος και κρέμες χεριών και σώματος, τα οποία μάλιστα βγαίνουν και σετάκι για δώρο, σε μια υπέροχη γιορτινή συσκευασία και σε τιμή….σοκ!!!

Από την άλλη η λατρεμένη σε όλους μας Delousil, που ξέρετε ότι προσωπικά είναι η επιλογή μου, σε κρέμες ημέρας, νύχτας και φυσικά….δεν μένω στο σπίτι ποτέ από την αλόη της και το κουρκουμά της….να είναι καλά η Delousil και με αυτά τα προϊόντα έχω χρόνια να αρρωστήσω, σας περιμένει με εκπτώσεις -60% ΚΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ αμπούλες λίφτινγκ!!!

Τις βάζετε πριν την έξοδο….και τσίτα το δερματάκι κορίτσια!!!!

Και πάμε σε μια ακόμα εταιρεία, που επίσης αγαπώ, την LERIVA, που φροντίζει την ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας, αλλά και του οργανισμού μας γενικότερα, με ειδικά σκευάσματα, ανάλογα με την ηλικία μας, η οποία μας προσφέρει εκπτώσεις τρομερές, αφού για 3 κουτάκια immuvit ενίσχυσης του οργανισμού, που με ένα χαπάκι, παίρνουμε όλα όσα χρειαζόμαστε για να είμαστε θωρακισμένοι και γεμάτη υγεία, πληρώνουμε για την ασημένια σειρά immuvit της LERIVA από 60 κάτι ευρώ, μόνο 48 και για την χρυσή σειρά immuvit από 52 ευρώ περίπου, τα 3 κουτιά 30 ευρώ ΚΑΙ ΔΩΡΟ ένα κουτί Antimetil, που είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει αν έχω φάει πολύ ή αν έχω πιει πολύ!

Πλέον παίρνω ένα χαπάκι Antimetil πριν από έξοδο που ξέρω ότι θα φάω πολύ ή αμέσως μετά από πολύ ποτό και αμέσως νιώθω καλύτερα!

Όπως καταλάβατε έχουμε πολλούς λόγους να φτάσουμε στο ΠΕΤΡΙΝΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ στην Αναλήψεως 317 από Δευτέρα 13.12 έως Παρασκευή 17.12!!

Όσο θα ψωνίζουμε…τόσο θα κερδίζουμε!!!

ΥΓ. Α ρε Σοφάκι, τι έκανες πάλι….πάντα αν βάλεις κάτι στο νου σου το πετυχαίνεις, πάντα μα πάντα βρίσκεις έναν τρόπο να εκφράσεις την αγάπη που σε πλημμυρίζει και την δοτικότητά σου, υπέροχη μου φίλη που γεννήθηκες για να μοιράζεις χαρά!!!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις