ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ότι για τους άλλους φαντάζει αδύνατο, για την Σοφία είναι δυνατό!

Ότι για τους άλλους φαντάζει αδύνατο, για την Σοφία είναι δυνατό!

Newsroom

Σοφία Μαχαιρίτσα, η γυναικεία παρουσία του Πέτρινου Φαρμακείου στην Αναλήψεως 317, η σύζυγος του Φαρμακοποιού Ιωάννη Αλεξανδρόπουλου, μητέρα 2 υπέροχων παιδιών και φίλη μου!

Τυχερή που είναι φίλη μου και τυχεροί όλοι όσοι την έχουν στην ζωή τους!

Ένα πλάσμα γεμάτος φως, με την δοτικότητα να πηγάζει από μέσα της και μαζί με την αγάπη που τρέφει για όλους και για όλα, καταφέρνει να κερδίζει ότι θέλει και να πετυχαίνει ότι βάζει στο μυαλό της!

Δεν υπάρχουν ποτέ εμπόδια για την Σοφία, δεν υπάρχουν άσχημες συγκυρίες, δεν υπάρχουν κακές εποχές ή στιγμές, ότι χαρίζει χαρά, χαμόγελα, ανακούφιση και πηγάζει από αγάπη, αυτή το βάζει μπροστά και τελικά ναι….σε πείσμα των εποχών, τα καταφέρνει!

Γιατί το έχει αποδειξει δεκάδες φορές η Σοφία, ότι θέλει το έχει και συνήθως ποτέ δεν θέλει κάτι για την ίδια, αφού είναι γνωστό σε εμάς που την ξέρουμε, ζει για να μοιράζει χαρά, παίρνει ζωή από την ζωή που δίνει στους άλλους!

Αυτό θα πει βαθιά δοτικός άνθρωπος, κάτι τόσο σπάνιο στις μέρες μας!

Με φώναξε πριν μέρες και μου είπε: Βλέπω τον κόσμο κατσουφιασμένο, δεν έχουν μπει σε εορταστικό κλίμα και βλέπω και τις γυναίκες θέλουν να πάρουν μια κρέμα, ένα αφρόλουτρο και σκέφτονται τα χρήματα, κάτι πρέπει να κάνω να δώσω χαρά στον κόσμο! Τι να κάνουμε να μοιράσουμε χαμόγελα και αισιοδοξία ν αλλάξει το κλίμα;

Και τελικά λίγες μέρες μετά, ένωσε 3 μεγάλες εταιρείες, που έκαναν τιμές και εκπτώσεις που δεν έχουν ξαναγίνει για το Πέτρινο Φαρμακείο, καταφέρνοντας να δημιουργήσει ουρές από γυναίκες και άντρες που περίμεναν για να μπουν να κάνουν τα ψώνια τους!

Όχι, αυτή δεν μέτραγε πελάτες….οι εταιρείες ίσως να μέτραγαν, αυτή μέτραγε χαμόγελα. Τα χαμόγελα των εκατοντάδων γυναικών και όχι μόνο.

Αυτό ήθελε, αυτό πέτυχε!

Ο Θεός Σοφάκι μου να σου δίνει υγεία για να ομορφαίνεις με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο, πάντα βρίσκεις εσύ τον τρόπο, τις ζωές όλων μας!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις