ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Mπρούσκο: Μόλις άνοιξε και όμως είναι γεμάτο κάθε βράδυ! (ΦΩΤΟ)

Mπρούσκο: Μόλις άνοιξε και όμως είναι γεμάτο κάθε βράδυ! (ΦΩΤΟ)

Newsroom

Έτσι ακριβώς όπως το είχα προβλέψει, άλλωστε και ο Γιώργος με την Κατερίνα αυτό έκαναν…είχαν προβλέψει όλα όσα θέλετε και σας τα έδωσαν όλα μέσα από την δημιουργία του Μπρούσκο, στον Άγιο Ονούφριο!

Ένας όμορφος, ζεστός, οικείος και προσεγμένος χώρος, απλός αλλά όχι απλοϊκός, που θα σε κάνει άμεσα να νιώσεις σαν στο σπίτι σου και να σηκώσεις το ποτήρι να ευχηθείς και στην διπλανή παρέα, από το κέφι που σίγουρα θα έχουν καταφέρει να σου δημιουργήσουν οι εκπληκτικοί μουσικοί του!

Εξαιρετικό φαγητό και σέρβις, λατρεμένες σούβλες που δεν βρίσκεις πολύ συχνά και μάλιστα σε τόσo καλή εκδοχή στην πόλη, καλό κρασί και ρεμπέτικη μουσική με πολύ κέφι σ ένα υπέροχο πρόγραμμα που ξεσηκώνει τους πάντες!

Δεν είναι τυχαίο, που δεν πρόλαβε ν ανοίξει και είναι κάθε μέρα γεμάτο! Όλα τα βράδια που ήταν ανοιχτό, δεν έπεφτε καρφίτσα, ενώ το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τον κόσμο να δίνει συγχαρητήρια για το υπέροχο φαγητό και τις πεντανόστιμες σούβλες τους!

Ανοιχτά κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ και κάθε Κυριακή μεσημέρι, ενώ τώρα στις γιορτές θα είναι κοντά σας, όλες τις γιορτινές μέρες για να σας χαρίσουν….αξέχαστες γιορτές!

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6981163556

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις