ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Έβαλαν τα γιορτινά τους και σας περιμένουν με πεντανόστιμες γιορτινές συνταγές! (ΦΩΤΟ)

Έβαλαν τα γιορτινά τους και σας περιμένουν με πεντανόστιμες γιορτινές συνταγές! (ΦΩΤΟ)

Newsroom

Οι αγαπημένοι μου, οι καλύτεροι οικοδεσπότες, ο Νίκος και η Βιργινία μου από το Κάπως Αλλιώς στα Άνω Λεχώνια, έχουν δημιουργήσει το τέλειο γιορτινό σκηνικό και σας περιμένουν στον ζεστό και χουχουλιάρικο χώρο τους για να σας μαγέψουν και να σας ταξιδέψουν με τις γεύσεις τους, μα κυρίως να σας ξαφνιάσουν και να σας κερδίσουν με το ζεστό τους χαμόγελο και την τρόπο που έχουν να μας φιλοξενούν, λες και είμαστε δικοί τους άνθρωποι.

Ξέρω πως με πολύ προσοχή και αγάπη διαλέγουν τις καλύτερες και πάντα τις πιο φρέσκες πρώτες ύλες και με μεγαλύτερη αγάπη ακόμα τις προσέχουν, τις φροντίζουν και τις μαγειρεύουν με σκοπό να φτάσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο πιάτο σας!

Λατρεύω όλα τους τα πιάτα, σβήνω με την τηγανιά τους, τα μπιφτέκια τους και τα παϊδάκια τους και ειλικρινά υποκλείνομαι σε όλα τα μαγειρευτά τους και ειδικά στις πιο γιορτινές συνταγές που ετοίμασαν μετά από πολλές δοκιμές για όλους εμάς!

Αυτό το κόστι….αυτές οι σάλτσες στα φιλετάκια τους! Αν δεν τις νιώσετε να γλιστρούν στο στόμα σας, πως να με καταλάβετε;

Μάλιστα, έχουν δημιουργήσει για εσάς μια αξιοπρέπστατη λίστα με κρασιά, υπό την καθοδήγηση σομελιέ, για να ολοκηρώσετε με τον καλύτερο τρόπο το γεύμα σας!

Μια επίσκεψη στο Κάπως Αλλιώς στα Άνω Λεχώνια, είναι μια εμπειρία γεύσεων και απόλαυσης, που αξίζει να ζήσεις και να μοιραστείς με τους αγαπημένους σου!

Θα τους βρεις στα Άνω Λεχώνια, στον κεντρικό δρόμο, μπροστά στον Πλάτανο, εκεί ακριβώς που στρίβεις για Άγιο Αθανάσιο!!!

Τηλέφωνο: 2428 301325

Φωτογραφικό υλικό: Ηλίας Σακελλάρης

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις