ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

H νικήτρια του GNTM 2 στον Βόλο για ένα μεγάλο party ομορφιάς- Εσύ θα λείπεις;

H νικήτρια του GNTM 2 στον Βόλο για ένα μεγάλο party ομορφιάς- Εσύ θα λείπεις;

Newsroom

Άλλοι την λάτρεψαν και άλλοι όχι, όμως όλοι συμφωνούν στο ότι η Κάτια Ταραμπάνκο, είναι μοντελάρα και δικαίως κέρδισε τον τίτλο της νικήτριας στη δεύτερη τηλεοπτική χρονιά του διαγωνισμού!

Όχι απλά δεν χάθηκε μετά το παιχνίδι, αλλά με προσεχτικά βήματα έχει κάνει πολλές, αλλά κυρίως σοβαρές συνεργασίες με το μέλλον της στο χώρο να προδιαγράφεται λαμπρό!

Σχετικά πρόσφατα την είδαμε να λανσάρει και την δική της σειρά καλλυντικών, την οποία και θα μας παρουσιάσει και στον Βόλο!

Την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου η Κάτια θα βρίσκεται στο αγαπημένο μας κατάστημα καλλυντικών Naturefun &4us, στην Κουμουνδούρου 12 και θα σας περιμένει στις 19:00, για να σας γνωρίσει και να γνωρίσετε και εσείς τόσο αυτή, όσο και τα καλλυντικά της.

Ταυτόχρονα εκεί θα βρίσκεται το τμήμα Αισθητικής του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ, όπου τα παιδιά τους τμήματος, θα χαρίσουν υπέροχα μακιγιάζ με τα καλλυντικά της Κάτιας, σε όλες εμάς που θα βρεθούμε εκεί!

Και να σου πω και κάτι καλύτερο;

Με αγορές των 20 ευρώ και άνω, μπαίνεις στην κλήρωση για καλλυντικά αξίας 60 ευρώ που θα λάβεις σε συλλεκτικό νεσεσέρ!!!!

Τέλος, ναι…από εδώ και στο εξής τα καλλυντικά της Κάτιας, θα τα βρίσκεις εκεί στο Naturefun &4us!!!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις