ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΒΜC: Εορταστικές προσφορές για να σας βρουν λαμπερές οι γιορτές!

ΒΜC: Εορταστικές προσφορές για να σας βρουν λαμπερές οι γιορτές!

Newsroom

Το κορίτσια μας, η Ματίνα Δραγάνη, η υπεύθυνη Αισθητικός του ΒΜC, που αγαπώ, λατρεύω, εμπιστεύομαι και δεν αλλάζω με τίποτα, γιατί εκτιμώ το γεγονός, ότι νιώθω ασφάλεια και βλέπω αποτέλεσμα και μάλιστα άμεσο σε ότι κάνω, αλλά κυρίως εκτιμώ το γεγονός, ότι δεν επαναπαύονται και συνεχώς προσθέτουν μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και υπηρεσίες ομορφιάς, που δεν θα βρεις πουθενά αλλού, μας κάνει σούπερ προσφορές εν οψει γιορτών για να είμαστε όλες λαμπερές και στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας!

Πάμε να τις δούμε όλες μία-μία;

Εγώ θα ξεκινήσω από την αγαπημένη μου υπηρεσία, αυτή της αποτρίχωση και αυτό γιατί το μηχάνημα της μου άλλαξε την ζωή και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ είδα αποτέλεσμα, αφού από την πρώτη κιόλας συνεδρία είχα διαφορά 80% ενώ λίγους μήνες μετά ξε΄χασα εντελώς τι σημαίνει τρίχα και ξυραφάκι!

Μηχάνημα κατάλληλο και για μαυρισμένα δέρματα, ενώ το εκπληκτικό, εμένα με έσωσε, είναι ότι μπορείς να πας ξυρισμένη στην συνεδρία, όπως και να ξυρίζεσαι ανάμεσα στις συνεδρίες!!!

Άνω χείλος στα 10 ευρώ!

Και μπικίνι μασχάλες ΜΟΝΟ στα 50 ευρώ!

Και πάμε σε ένα ακόμα λατρεμένο μου μηχάνημα το SYNERGAN!!!!! Το μηχάνημα, για βαθύ καθαρισμό, χημικό πίλινγκ που όλες ζητάτε, βαθιά ενυδάτωση, για σούπερ λάμψη, σύσφιξη και όχι μόνο!!!! Κάθε κεφαλή του, κάθε εφαρμογή του και ένα μικρό θαύμα στο πρόσωπο σας!

Και τι προσφορά πήραμε;;;; Καρηθείτε!

Yδροδερμοαποξεση και οξυγονοθεραπεία ΜΟΝΟ 40 ευρώ και θεραπεία με ραδιοσυχνότητες ΜΟΝΟ στα 30 ευρώ!!!!

Και πάμε στο Tesla και όχι οποιοδήποτε Tesla, στο Tesla με 4 κεφαλές που γυμνάζει ταυτόχρονα 2 μυικές ομάδες! Εσείς κάθεστε και μέσα σε μισή ώρα, ενώ απλά χαλαρώνετε είναι σα να έχετε κάνει 30.000 καθίσματα!!!!

Μυϊκή ενδυνάμωση στο φουλ και άμεσα, σύσφιξη, λιποδιάλυση και εμένα προσωπικά είμαι βέβαιη ότι με βοήθησε και στον μεταβολισμό!!!!

Και δεν υπάρχει η προσφορά που μας έκανε!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, αφού μας έδωσε 5 συνεδρίες στα 50 ευρώ, ΔΗΛΑΔΗ 10 ευρώ η συνεδρία και ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!!!!

Κάντε το έστω για δοκιμή, πιστέψτε με….γλουτοί στον Θεό, θα λατρέψετε το μηχάνημα και θα συνεχίσετε και μετά το τέλος της προσφοράς!

Και πάμε στο ΜΑΓΙΚΟ ENDOLA!

Από 80, ΜΟΝΟ 50 ευρώ η συνεδρία, για σύσφιξη και ενυδάτωση προσώπου και διαφορά από την πρώτη συνεδρία, αν δε έχεις διπλοσάγονο….αποχαιρέτησε το!!!!

Περισσότερα για τις δικές σου ανάγκες, για το πως πρέπει ν αντιμετωπίσεις εσύ αυτά που θες ν αλλάξεις, θα σου πουν στο ΒΜC στην Αναλήψεως με Κρίτσκη!

Τηλέφωνο: 24210 56744

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις