ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η Κάτια Ταραμπάνκο και το NatureFun & 4us μας χάρισαν ένα μοναδικό event! (ΦΩΤΟ)

Η Κάτια Ταραμπάνκο και το NatureFun & 4us μας χάρισαν ένα μοναδικό event! (ΦΩΤΟ)

Newsroom

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή, το event που πραγματοποίησε το κατάστημα καλλυντικών NatureFun & 4us, στον Βόλο και συγκεκριμένα στην Κουμουνδούρου μεταξύ της Δημητριάδος και της Ερμού, με καλεσμένη την νικήτρια του GNTM2 Κάτια Ταραμπάνκο!

Η ιδιοκτησία ήθελε και εν οψει γιορτών να χαρίσει χαρά, ενθουσιαμό και διασκέδαση στους Βολιώτες που θα βρισκόταν εκεί και το κατάφερε με τον καλύτερο τρόπο.

Η Κάτια ήρθε στον Βόλο, προκειμένου να μας συστήσει την προσωπική σειρά των καλλυντικών που υπογράφει και που βρίσκονται στα ράφια του καταστήματος, ενώ ταυτόχρονα όσοι βρέθηκαν στο event μπορο΄ύσαν να ζήσουν την εμπειρία των καλλυντικών της, μέσα από μακιγιάζ που επιμελούνταν οι σπουδαστές του τομέα Αισθητικής του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ, υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας τους, της Make Up Artist Μάχης Τριαντάρη!

Μας εντυπωσίασε η φιλικότητα και η αμεσότητα της Κάτιας, που μίλησε με όλους, φωτογραφήθηκε, υπέγραψε αυτόγραφα, ενώ η ίδια μέσα από τα προσωπικά της social media ευχαρίστησε τον Γιώργο Σακελλάρη για την φιλοξενία, έκανε λόγο για ένα από τα πιο πετυχημένα event στα οποία έχει συμμετάσχει και δήλωσε ενθουσιασμένη με τον Βόλο και του Βολιώτες!

Ήταν σίγουρα ένα event χωρίς προηγούμενο που το χάρηκαν μικροί και μεγαλύτεροι!

Και αν δεν ήσουν εκεί, πάρε μια γεύση και εσύ από Κάτια Ταραμπάνκο, αγοράζοντας την δική της σειρά μακιγιάζ από το NatrureFun & 4us!

Σας δίνω μια μικρή γεύση μέσα από το φωτογραφικό υλικό που υπάρχει, διότι ήταν τόσο γιορτινό το κλίμα, τόσο έντονο και είχε τόσο κόσμο, που πραγματικά όλοι τους και εμείς ξεχαστήκαμε και δεν βγάλαμε φωτογραφίες!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις