ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η Βολιώτισσα φοιτήτρια που σαρώνει στο youtube με τα τραγούδια της!

Η Βολιώτισσα φοιτήτρια που σαρώνει στο youtube με τα τραγούδια της!

Δώρα Μιχαήλ

Είναι η Ευθυμία Γκοντέλου και είναι 19 χρονών!

Πέσαμε τυχαία πάνω σε κάτι βιντεάκια της στο youtube και αμέσως αντιληφθήκαμε πως πρόκειται για ένα ιδιαίτερο κορίτσι, με ταλέντο και πολύ αγάπη για τη μουσική!!!

Την βρήκαμε και της είπαμε να μας πει δύο λόγια γι αυτή:

“Φοιτω στο τμήμα οικονομικων Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Ασχολούμαι με τη μουσική από μικρή ηλικία και εχω αποφοιτησει απο το Μουσικό Σχολείο Βόλου. Ειμαι αυτοδιδακτη στην κιθάρα και τραγουδαω κυρίως ελληνικό ρεπερτόριο. Πολλοί με εχουνε ρωτήσει γιατί δεν ασχοληθηκα με τη μουσική σε επίπεδο σπουδών, και η απάντηση μου ειναι οτι δεν ήθελα. Δεν ήθελα γτ δε θελω να μαθαινω στους άλλους μουσική απο τη θεση του εκπαιδευτικου, αλλά να τους διασκεδαζω με τη φωνη και τα τραγουδια που ερμηνευω. Και ισως στο μελλον γραψω και δικα μου.
Γι αυτο, πριν δυο περίπου χρόνια αρχισα να ανεβαζω βιντεακια στο youtube τα οποία τραγουδουσα εγω ωστε να λαμβανω ειτε θετικα ειτε αρνητικα σχολια και μεσω αυτων να διορθωνομαι και να παιρνω δυναμη ταυτόχρονα. Ευελπιστώ κάποια στιγμη να γινει το ονειρο μου πραγματικότητα και να ειμαι αποδεκτη οχι κονο στο “κοινο” που εχω αλλα και σ αυτο π πιθανώς να εχω στη συνέχεια!”

Στο ευχόμαστε, γιατί και υπέροχη φωνή έχεις και καλό παιδί είσαι και κυρίως η αγάπη σου για τη μουσική καταφέρνει και φτάνει βαθιά μέσα μας!

Το κανάλι της στο youtube είναι: efthymia godelou

Πάρτε ένα μικρό δείγμα:

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις