ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Καλωσορίσατε- Αυτοί είμαστε και αυτά θέλουμε!!!

Καλωσορίσατε- Αυτοί είμαστε και αυτά θέλουμε!!!
Δώρα Μιχαήλ

Δώρα Μιχαήλ

Εκ μέρους των ιδιοκτητών και των συνεργατών του volanakinews.gr, σας καλωσορίζω στη νέα αυτή προσπάθεια που ξεκινά σήμερα στη πόλη μας.

Σήμερα, πρώτη μέρα λειτουργίας του site, θα σας δώσουμε τον χρόνο να επεξεργαστείτε τις κατηγορίες μας και να μας «γνωρίσετε».

Στη συνέχεια θα προστεθούν κατηγορίες, αλλά θα υπάρξουν και οι ανάλογες αλλαγές πάντα στηριζόμενοι στις δικές σας προτιμήσεις.

Το Volonakinews.gr  είναι το πρώτο καθημερινό περιοδικό ποικίλης ύλης στη Μαγνησία και φιλοδοξεί να αλλάξει τα δεδομένα στην ενημέρωση και να εμπνεύσει νέες προσπάθειες.

Δεν είναι κακό άλλωστε να αντιγράψει κανείς, αρκεί να το κάνει καλά, άλλωστε προσωπικά είμαι βέβαιη πως θα συμβεί, τουλάχιστον το πρώτο.

Θα δώσουμε τη σημασία που λείπει στην αγορά του Βόλου, στηρίζοντας τους εμπόρους και βοηθώντας τους πολίτες-καταναλωτές να κάνουν τις πιο συμφέρουσες αγορές γι αυτούς.

Το ίδιο θα συμβεί και με τα καταστήματα εστίασης και διασκέδασης.

Πριν από εσάς για εσάς, θα «ξεψαχνίζουμε» την αγορά του Βόλου, σε εμπορικό, αλλά και ψυχαγωγικό επίπεδο και θα σας ενημερώνουμε για όλες τις προσφορές και για όλες τις εξελίξεις.

Tα ΜΜΕ στο Βόλο είναι πολλά και αυτό είναι καλό. Σέβομαι απόλυτα όλους τους συναδέλφους και όλες τις προσπάθειες που γίνονται.

Προσωπικά θεωρώ πως έλειπε μια αποτύπωση των γεγονότων  πιο φρέσκια και πιο νεανική. Με στεναχωρούσε που οι νέοι δε διαβάζουν εφημερίδες και όσο περνούν τα χρόνια – αν και στην αρχή δεν ήταν έτσι-γυρνούν όλο και πιο πολύ τη πλάτη και στα ηλεκτρονικά μέσα.

Βασικό μας στόχος είναι να βάλουμε τους νέους στο «παιχνίδι» ξανά…

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω ολόψυχα και όχι τυπικά, τους ιδιοκτήτες του site που  όχι απλά με επέλεξαν, αλλά μου άφησαν την πλήρη ελευθερία να «χτίσω» αυτό το site όπως ακριβώς το επιθυμούσα.

Εύχομαι σε αυτούς, αλλά και στους νέους και παλιούς συνεργάτες μου, καλή μας επιτυχία! Τιμή μου να δουλεύω μαζί σας, τιμή μου να δουλεύω για εσάς.

Σε όλους εσάς εύχομαι καλή ανάγνωση!

Τα λέμε αύριο…

Δωρα.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις