ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η εφαρμογή που κάνει τη διαφορά – Φέρνει τον πελάτη στο κατάστημα!

Η εφαρμογή που κάνει τη διαφορά – Φέρνει τον πελάτη στο κατάστημα!

Δώρα Μιχαήλ

Πόσοι πελάτες είναι γύρω σας και δεν έχετε καταφέρει να τους… βάλετε μέσα στο κατάστημα σας;

Μια καινοτόμα εφαρμογή δίνει την λύση και βοηθά στην αύξηση των πελατών σας με τον πιο άνετο και ασφαλή τρόπο. Η εφαρμογή Offers Αround ΜΕ σε μια δύσκολη εποχή, φέρνει τις προσφορές… έτοιμες στην οθόνη του πελάτη.

Ο επιχειρηματίας δημιουργεί την προσφορά, προσθέτει την τοποθεσία του καταστήματος, επιλέγει τις κατάλληλες λέξεις – κλειδιά για την προσφορά και ο πελάτης… έρχεται μέσω της αναζήτησης.

Ο κάθε χρήστης διαβάζει την προσφορά, παίρνει τις πληροφορίες που θέλει και έρχεται στο κατάστημα για την αγορά.

Και εκεί είναι η… διαφορά. Οι ηλεκτρονικοί αγοραστές, έρχονται στο κατάστημα για αγορά.

Στην Offers Around ME οι άνθρωποι κάνουν αναζήτηση από το κινητό τους το προϊόν ή την υπηρεσία που ψάχνουν και είναι δίπλα τους. Και εν συνεχεία ολοκληρώνουν την αγορά, από το ίδιο το κατάστημα.

Η διαδικασία εγγραφής του επαγγελματία στην εφαρμογή είναι πολύ εύκολη και απλή: Ο επαγγελματίας επισκέπτεται την ιστοσελίδα www.offersaroundme.mobi, δημιουργεί το λογαριασμό του και προσθέτει την τοποθεσία του καταστήματός του. Στη συνέχεια μπορεί να δημιουργεί προσφορές ανά πάσα στιγμή και να ορίζει την ακτίνα που επιθυμεί να εμφανίζεται η κάθε προσφορά του στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Ο επαγγελματίας καταστηματάρχης μπορεί να ανανεώνει, να τροποποιεί, να διακόπτει, να επανεκκινεί και να τερματίζει τις προσφορές του όποια στιγμή ο ίδιος επιθυμεί, δίχως λειτουργικό κόστος και δεσμεύσεις. Ακόμη, ο επαγγελματίας, μπορεί να αξιολογεί τα μετρήσιμα αποτελέσματα (πολύτιμα στατιστικά στοιχεία για την επιχείρησή του) και να προβεί σε τυχόν βελτιώσεις που θα αναδείξουν τα προϊόντα που διαθέτει σε προσφορά.

Η εγγραφή και δημιουργία προσφορών είναι δωρεάν, όπως είναι και όλα τα κλικ για τους πρώτους τρεις μήνες.

Από εκεί και ύστερα, ο επαγγελματίας πληρώνει 0,10 λεπτά για τα «μοναδικά» κλικ, εάν, φυσικά, ο εν δυνάμει πελάτης επιλέξει την προσφορά του για να δει περισσότερες λεπτομέρειες. Για να εγγραφεί, τέλος, ένας επιχειρηματίας, δεν χρειάζεται να διαθέτει καν site στο διαδίκτυο για την επιχείρηση του. Βασικό όφελος για τον επαγγελματία-καταστηματάρχη είναι πως οι άνθρωποι που διαβάζουν τις προσφορές του όχι απλά τις αναζητούν αλλά βρίσκονται και κοντά στο κατάστημά του.

Όμως μεγάλο κέρδος έχει παράλληλα και ο πελάτης.

Ο κάθε χρήστης που διαθέτει την εφαρμογή στο κινητό του τηλέφωνο, αναζητεί τις προσφορές σε προϊόντα και υπηρεσίες τριγύρω του πληκτρολογώντας απλά αυτό που ψάχνει, τις εντοπίζει και οδηγείται στο κατάστημα για να πάρει αυτό που χρειάζεται.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις