ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Και αν όχι η Μίνα, τότε ποιός;

Και αν όχι η Μίνα, τότε ποιός;

Newsroom

Σοβαρή υποψηφιότητα με λόγο ύπαρξης, αφού και πάρα πολλές πιθανότητες εκλογής υπάρχουν και ουσία στην ίδια την υποψηφιότητα, αφού η Μίνα Τόλιου, έχει αποδείξει ποια είναι και αναμφίβολα, δεν θέλει απλά, αλλά μπορεί κιόλας να προσφέρει.

Η ιδιοκτήτρια της αλυσίδα καφέ Ideal, ήταν μια πανέξυπνη επιλογή του Αχιλλέα Μπέου, που έμπειρος πια και γνωρίζοντας την πόλη και τους πολίτες της, σαν την παλάμη του χεριού του, αναγνώρισε στην Μίνα την αγάπη, την αποδοχή, τον σεβασμό και την εκτίμηση που τρέφει η πλειονότητα του κόσμου στο πρόσωπό της.

Η διαφορά της Μίνας, έναντι άλλων προσωπικοτήτων έγκειται στο απλό που προανέφερα:

Όλοι θέλουν να προσφέρουν. Δεν μπορούν όλοι.

Η Μίνα έχει αποδείξει μέσα από την επιχειρηματική της πορεία, ότι μπορεί αυτά που θέλει και ονειρεύεται να τα κάνει πραγματικότητα.

Το όραμα δεν φτάνει. Το αποτέλεσμα μετράει.

Γνώρισα την Μίνα με ένα μικρό μαγαζάκι στην Ιωλκού. Βιώσε το σκληρό πρόσωπο των πρώτων χρόνων της βαθιάς οικονομικής ύφεσης και όχι απλά άντεξε, αλλά εξελίχθηκε. Βίωσε την κρίση που επέφερε ο covid σε όλες τις επιχειρήσεις και όχι απλά στάθηκε όρθια, αλλά την επόμενη μέρα επένδυσε ξανά και ξανά, όντας σήμερα ιδιοκτήτρια 7 καταστημάτων.

Φτάνοντας στην κάλπη λοιπόν κανείς, καλό είναι να σκεφτεί όχι τι άκουσε από κάθε υποψήφιο, αλλά τι είδε από τον κάθε υποψήφιο.

Γιατί αν κάποιος δεν μπορεί πρώτα ο ίδιος να πετύχει, να ξεχωρίσει, να κάνει τα οράματα του πράξη, τότε πως μπορεί να ονειρευτεί, να διεκδικήσει και να τα καταφέρει για μια ολόκληρη πόλη και για εσένα προσωπικά;

Και όχι, αυτή δεν είναι απλά μια δική μου θέση, μια δική μου σκέψη. Είναι ότι ακούγεται σε όλα τα επιχειρηματικά και μη τραπέζια που βρίσκομαι καθημερινά….

Γιατί την Μίνα την πιστεύουν όλοι, γιατί στην Μίνα ποντάρουν όλοι!

Καλή επιτυχία Μίνα Τόλιου!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις