ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Βραβευμένη Βολιώτισσα fashion blogger στην εκπομπή της Καινούριου!

Βραβευμένη Βολιώτισσα fashion blogger στην εκπομπή της Καινούριου!

Δώρα Μιχαήλ

Η βραβευµενη fashion blogger Κασσιανη Χειρογεώργου του justkassi.com δέχτηκε πρόσκληση και έλαβε µερος στην εκποµπη “Φτιαξε Καφέ να στα πω” της Κατερινας
Καινούργιου η οποια προβάλλεται στο καναλι epsilon και συγκεκριµένα στη στήλη “Fashion Blogger of the year”.

Οι 5 blogger με το διαφορετικό στυλ τους παρουσιάζουν καθημερινά προτάσεις για στυλ σε πολύ προσιτές τιμες. Τα διαφορετικά θέματα που τους αναθέτουν κάθε φορά ποικιλουν από το πως να συνδυάσουν παστέλ για βραδινή έξοδο, τι να φτιάξουν ένα βραδινό συνολο κάτω απο 40 ευρώ ακόμα και τι να φορέσει κανεις για γάμο σε νησι.

Η Κασσιανή Χειρογεώργου έχει ξεχωρίσει με το στυλ της και την προσωπικότητα της και όπως φαίνεται θα είναι μέρος του τελικού για την ανάδειξη της Fashion Blogger of the year, μιας και αυτη τη στιγμή ειναι τρίτη στη κατάταξη του διαγωνισμού.

Η κριτική επιτροπή αποτελείται απο την Κατερίνα Καινούργιου και το πάνελ της εκπομπής, τους Τζωρτζέλα Κόσιαβα, Ανθή Βουλγαρη, Πωλίνα Τριγωνίδου, και
Κωνσταντίνο Ντάφλο, ενω την παρουσιαση της στήλης έχει η Ειρήνη Γκανιάτσου.

Η Κασσιανή που εχει ήδη βραβευτει για το justkassi.com το 2015 ως Best Fashion Blogger της Ιρλανδία, έχει επίσης αναδειχθεί πολλές φόρες φιναλιστ για τις κατηγοριες Best Travel Blog και Best Beauty blog στα Διεθνη βραβεια blog της Ιρλανδιας.

Η συμμετοχη της στο “Φτιαξε Καφε να στα πω” δείχνει οτι η blogger γίνεται πλέον γνωστή για τη δουλειά της και στο Ελληνικό κοινό.

Να ευχηθουμε όλοι στη Βολιώτισσα Fashion Blogger καλή επιτυχια στο τελικό που
ξεκινάει απο τις 2 – 6 Ιουλίου.

Που θα τη βρείτε;

Blog: justkassi.com
Instagram: @justkassi
Facebook: facebook.com/justkassi
Twitter: @kassiani_cheir

ΔΕΙΤΕ σχετικό βίντεο:

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις