ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Βολιώτισσα επαγγελματίας, έκανε φωτογράφιση εγκυμοσύνης και εντυπωσίασε!

Βολιώτισσα επαγγελματίας, έκανε φωτογράφιση εγκυμοσύνης και εντυπωσίασε!

Newsroom

H αγαπημένη μας Σίσσυ από τη boutique Noaveau, Ογλ με 28ης Οκτωβρίου, διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, αφού ετοιμάζεται να φέρει στη ζωή τον γιο της!

Διαλέγοντας του καλύτερους, τον Κωνσταντίνο Κατσαμπέκα και την Τζένη, πήγαν σε μια παραλία και έκαναν μια ξεχωριστή φωτογράφιση, που συγκίνησε και εντυπωσίασε!

Περισσότερα από το everafter.grQ

Μια ιδιαίτερη φωτογράφηση εγκυμοσύνης μοιραζόμαστε σήμερα μαζί σας και είμαστε σίγουροι πως θα σας ενθουσιάσει! Η μέλλουσα μητέρα ήθελε να απαθανατίσει τις μοναδικές στιγμές που περνάει μια γυναίκα όταν είναι έγκυος και να γεμίσει το φωτογραφικό της άλμπουμ με γλυκά στιγμιότυπα. Αποφάσισε λοιπόν πως μια ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ είναι ότι καλύτερο μπορεί να ζήσει μια μέλλουσα μητέρα, αφού αυτές οι στιγμές είναι ανεπανάληπτες και αναντικατάστατες! Με παρέα μια ταλαντούχα ομάδα φωτογράφων, πέρασε μια ξεχωριστή μέρα στη θάλασσα…

Η μέλλουσα μητέρα μοιράστηκε μαζί μας: «Η φωτογράφηση έγινε σε μια παραλία του Παγασητικού λίγα λεπτά έξω από την πόλη του Βόλου. Ήταν μια αυθόρμητη δίκη μου ιδέα που έχει να κάνει καθαρά με το μωράκι που περιμένω. Ήθελα να θυμάμαι τις στιγμές τις εγκυμοσύνης περισσότερο από κάθε άλλη στιγμή της ζωής μου… και αυτή είναι η άποψη που έχω πλέον μετά από αυτό το αποτέλεσμα… ότι πρέπει όλες οι μανούλες αυτό να το κάνουν γιατί είναι κάτι ανάμεσα σε αυτές και το μωράκι τους μοναδικό! Όλα μπορεί να συμβούν ξανά και ξανά αυτό όμως είναι μοναδικό!»

«Η πιο ωραία στιγμή της φωτογράφησης ήταν… όλη η φωτογράφηση, γιατί είχα επιλέξει το πιο ωραίο team γι’ αυτή την στιγμή. Τον Κωνσταντίνο και την Τζένη από KONSTANTINOSART, δυο άψογοι επαγγελματίες που σε κάνουν να νιώθεις τόσο πολύ την στιγμή με έντονα συναισθήματα και πάνω από όλα να το απολαύσεις… (έτσι και αυτοί περνούν το υλικό τους) ζωντανές στιγμές αποτυπωμένες σε ένα κλικ! Τους ευχαριστώ ιδιαίτερα γιατί και αυτό και το γάμο μου τον κάνανε μοναδικό!»

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις