ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Κι όμως τον ξέρεις και πίνεις το τσίπουρο του! (ΦΩΤΟ)

Κι όμως τον ξέρεις και πίνεις το τσίπουρο του! (ΦΩΤΟ)

Δώρα Μιχαήλ

Όλοι ξέρετε το Τσίπουρο Τοκαλής…

Προσωπικά μαζί με ακόμα ένα, είναι από τ αγαπημένα μου!!!!

Τον άνθρωπο πίσω από αυτό όμως τον ξέρετε;

Είναι ο Νίκος Τοκαλής!

Μεγάλη του αγάπη η δημιουργία του κρασιού και του τσίπουρου, ωστόσο η καθημερινότητα του είναι γεμάτη και από άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες αφού διαθέτει τουριστική μονάδα στη Ν.Αγχίαλο!!!

Τι λέει ο ίδιος για τα προϊόντα τους;

“Ξεκινήσαμε από το 1990 τη Βιολογική καλλιέργεια στα αμπέλια μας, εφαρμόζοντας νέες καλλιεργητικές μεθόδους όπως είναι η βιολογική καταπολέμηση ασθενειών, πυκνές φυτεύσεις, λίπανση με πρόβια κοπριά, μηχανική καταστροφή των ζιζανίων κ.ά.

Επιλέξαμε τη βιολογική Αμπελουργία, για πολλούς λόγους. Κατ’ αρχάς για προστασία από τα επικίνδυνα φυτοφάρμακα των μελών της οικογένειάς μας, τα οποία συμμετέχουν σε όλη τη διαδικασία της παραγωγής. Επίσης, διαπιστώσαμε ότι το Αμπέλι, με την απαραίτητη καλλιεργητική εμπειρία και την κατάλληλη επιστημονική γνώση είναι εύκολο να καλλιεργηθεί με βιολογικές μεθόδους.

Κατόπιν, το μεράκι μας αυτό, με τη βιολογική Αμπελουργία, εκτιμούνταν ιδιαίτερα από τους καταναλωτές, οι οποίοι, μας ώθησαν να επιχειρήσουμε την μεταποίηση των σταφυλιών μας σε κρασί και τσίπουρο ώστε να τους προσφέρουμε ένα προϊόν το οποίο να είναι ασφαλές και ποιοτικά «ξεχωριστό» από τα συνηθισμένα συμβατικά προϊόντα της αγοράς.

Με βάση αυτές τις αρχές ξεκινήσαμε και με τις ίδιες αρχές πορευόμαστε και σήμερα.”

Ψιτ, μη ξεχνάτε εδώ στο Βόλο υπάρχει το: Ένα τσιπουράκι την ημέρα τον γιατρό το κάνει πέρα!

Στην υγειά μας λοιπόν!

τικαλησ

τικαλης2

τικαλησ3

τοκαλησ

τοκαλησ2

τοκαλησ3

τοκαλησ4

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις