ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Έλενα Ράπτη: Όταν η ανανέωση και η αξιοκρατία γίνονται πράξη!

Έλενα Ράπτη: Όταν η ανανέωση και η αξιοκρατία γίνονται πράξη!

Newsroom

Ανανέωση και αξιοκρατία!

Δύο έννοιες, που όχι απλά αγαπά και χρησιμοποιεί ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά κάνει πράξη!

Ξέρει πως γι ν αλλάξει την Ελλάδα, πρέπει ν αλλάξει τη ΝΔ. Ξέρει ότι η ήρθε η ώρα η αξιοκρατία και η κάθαρση να ξεκινήσει από μέσα.

Έτσι λοιπόν ξεκίνησε πριν δύο χρόνια το μητρώο στελεχών του κόμματος και σήμερα έχει ξεχωρίσει τους 135 καλύτερους, με κριτήρια όπως: Η ακεραιότητα, η επιρροή, η συνέπεια, η δηµιουργική σκέψη, η κοινωνική αντίληψη και κατανόηση, η προσήλωση στο αποτέλεσµα και η επικοινωνία.

Η διαδικασία κράτησε αρκετό καιρό και όλοι όσοι θέλησαν ν αναδειχθούν πέρασαν από πολλά “τεστ”!

Στη λίστα των 135, με μεγάλη χαρά είδαμε τ όνομα και μιας δυναμικής και ξεχωριστής γυναίκας από τη Μαγνησία, της Νομικού Έλενας Ράπτη, που θεωρείται πιθανό πως θα στελεχώσει το γαλάζιο ψηφοδέλτιο του νομού μας!

Η Έλενα, είναι 39 ετών, έγγαμη, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών και έχει αξιοσημείωτη ακαδημαϊκή και επαγγελματική διαδρομή. Σπούδασε νομικά σε Ελλάδα και εξωτερικό, έκανε μεταπτυχιακά στο Διεθνές δίκαιο και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων, είναι υποψήφια διδάκτωρ Ευρωπαϊκού δικαίου με ερευνητικό πεδίο το μεταναστευτικό ζήτημα σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, ενώ, έχει παρακολουθήσει σημαντικό αριθμό επιμορφώσεων σεμιναριακού τύπου.

Επαγγελματικά, εργάζεται ως Προϊσταμένη του 6ου γραφείου Νομικών Υποθέσεων της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Θεσσαλίας με έδρα τη Λάρισα, ενώ έχει χρηματίσει δικηγόρος επί σειρά ετών.

Και αν με ρωτήσετε ποια είναι η γνώμη μου γι αυτή;

Θα σας πω πως είναι από αυτά τα στελέχη που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Αξίζει μόνο να την γνωρίσεις, για να την ξεχωρίσεις!

Η Έλενα είναι ένας άνθρωπος με ευαισθησίες, με βαθιά πολιτική αντίληψη, αξιόλογη κρίση, με ένα ξεχασμένο για την εποχή αίσθημα δικαίου, που σε αφήνει άφωνο, αλλά ταυτόχρονα σε γεμίζει ελπίδα και είναι από αυτούς τους ανθρώπους, που έχουν τον τρόπο τους να κερδίζουν την εμπιστοσύνη σου άμεσα!

Με μοντέρνα πολιτική και καθαρή σκέψη, έχει άποψη για όλα, μα κυρίως λύσεις και οράματα, που συμβαδίζουν απόλυτα με όσα πρεσβεύει ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης!

Είναι μια γυναίκα, θέλω να το θυμάστε αυτό, που θα μας απασχολήσει τα επόμενα χρόνια, που έρχεται να προσθέσει στη πολιτική ζωή του τόπου μας, με χαρακτηριστικά που μέχρι σήμερα δεν έχουμε συνηθίσει και τόσο μας έλειπαν!

Επιτέλους, μια σοβαρή ανανέωση!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις