ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Eίναι Ελληνίδα και είναι η πιο πετυχημένη πωλήτρια αυτοκινήτων στο κόσμο!

Eίναι Ελληνίδα και είναι η πιο πετυχημένη πωλήτρια αυτοκινήτων στο κόσμο!

Δώρα Μιχαήλ

Η Παναγιώτα Πετρίδου είναι ίσως η πιο επιτυχημένη στην πώληση αυτοκινήτων της Γερμανίας, όπως αναφέρει η Süddeutsche Zeitung. Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα πούλησε 132 αυτοκίνητα σε μια χρονιά – περισσότερα από οποιονδήποτε άλλον συνάδελφό της, αφού γνωρίζει τι έχει σημασία όταν αγοράζει κάποιος ένα αυτοκίνητο,

«Πρέπει να ακούς τον πελάτη, να του δείχνεις εμπιστοσύνη, αξίζεις περισσότερο για τον πελάτη αν αισθάνεται πιο άνετα μαζί σου από οτιδήποτε άλλο, ακόμα κι αν του προσφέρεις το όχημα 1.000 ευρώ φθηνότερα», λέει η 38χρονη Παναγιώτα στην γερμανική εφημερίδα. Η Παναγιώτα Πετρίδου γεννήθηκε στις 13 Ιουλίου 1979 στο Solingen της Γερμανίας από γονείς μετανάστες. Αφού τελείωσε το λύκειο, παρακολούθησε μια εκπαίδευση ως πωλήτρια αυτοκινήτων στη ΒMW. Από το 2004 πωλούσε αυτοκίνητα MINI και πολύ σύντομα κατάφερε ν’ αναδειχτεί ως η καλύτερη πωλήτρια μιας από τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες της Γερμανίας.

Το 2010 ξεκίνησε να παρουσιάζει στην γερμανική τηλεόραση ένα νέο είδος τηλεοπτικού σόου, στο οποίο ασχολούνταν με την πώληση μεταχειρισμένων οχημάτων τηλεοπτικό σταθμό VOX. Το 2013 έκανε το επόμενο βήμα στην τηλεοπτική της καριέρα με μια δεύτερη εκπομπή με τίτλο «Abgewurgt und Ausgebremst». Δεδομένου ότι η 38χρονη Παναγιώτα έχει το δικό της τηλεοπτικό πρόγραμμα στο Vox, είναι πλέον αναγνωρίσιμη παντού. Μερικοί θέλουν να μάθουν ποιο αυτοκίνητο προτείνει για αγορά, ενώ κάποιοι άλλοι είναι ιδιαιτέρως… ενοχλητικοί.

ελλη

ελλη2

ελλη3

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις