ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει- Ετοιμάζουν εκπλήξεις!

Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει- Ετοιμάζουν εκπλήξεις!

Newsroom

Τις ξέρετε και τις δύο!

Τη μεν μαμά από το καφέ Έλλη’ς στην Γκλαβάνη, τη δε κόρη λόγω της υπέροχης φωνής της που απολαμβάνουμε τα τελευταία χρόνια στο Ρε Μινόρε της Αγίας Παρασκευής!

Βέβαια η κόρη, η Αλεξάνδρα μας, είχε να μοιάσει….αφού η μαμά, η Ελισάβετ έχει επίσης σπουδαία φωνή!

Λένε πως το “το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει” και στη περίπτωση τους ισχύει και με το παραπάνω και ευτυχώς δηλαδή που ισχύει!

Η κυρία Ελισάβετ είναι μια φινετσάτη γυναίκα, που δεν προκαλεί ούτε με το ντύσιμο, ούτε με τη συμπεριφορά της. Όμως έχει αυτό το κάτι…το κάτι το αρχοντικό, το αριστοκρατικό, το “βαρύ” και το σπουδαίο!

Πάντα θαύμαζα τη μορφή της, πολύ πριν την γνωρίσω!

Μια άριστη επαγγελματίας, με γούστο, με μεράκι, αγάπη και ταυτότητα. Δική της ταυτότητα. Μια επαγγελματίας που δεν κοίταξε ποτέ δίπλα της ανταγωνιστικά. Χάραξε τον δικό της δρόμο και με όπλο τις αξίες της και το ήθος της τον ακολούθησε προσπερνώντας εμπόδια και δημιουργώντας νέες διεξόδους.

Η Αλεξάνδρα μοιάζει με “αερικό”! Ένα παιδί μεγαλωμένο “πλούσια” και αυτό φαίνεται από τη πρώτη στιγμή που θα την κοιτάξεις…

Και όταν λέω πλούσια, δεν μιλάω για υλικά αγαθά. Μιλάω για αγάπη, για αποδοχή, για ελευθερία, για σεβασμό….

Είναι μια ολοκληρωμένη γυναίκα, που ξέρει τι θέλει και το έχει. Που μεγάλωσε μαθαίνοντας πως σημασία έχει να τα έχεις καλά με το μέσα σου, σημασία έχει τι πιστεύουν αυτοί που αγαπάς και σε αγαπούν για εσένα…όλοι άλλοι απλά δεν σε αφορούν!

Τόσο γλυκό πλάσμα και τόσο ταλαντούχο!

Δεν έχω ζήσει μαζί μαμά και κόρη, αλλά Ανθρωπολόγος βλέπετε…λίγα βλέπω πολλά καταλαβαίνω!

Κάτι πήρε το αφτί μου, κρατάω μια μικρή επιφύλαξη όμως, πως με τη στήριξη της μαμάς, η υπερταλαντούχα Αλεξάνδρα μας, αυτό το κορίτσι “φως” μας ετοιμάζει εκπλήξεις από Σεπτέμβρη!!!!

Δεν ξέρω πολλά, αλλά ένα είναι το βέβαιο, ότι και αν κάνει αυτό το κορίτσι, είναι καταδικασμένο να πετύχει…είναι στο Dna της, είναι η πάστα της τέτοια, είναι που η ζωή πάντα μας δίνει αυτό που δίνουμε, είναι που η μοίρα επιστρέφει και έχει δώσει τόσα, έχει χαρίσει τόσα και έχει τέτοια αγάπη και καλοσύνη μέσα της, που δεν μπορεί παρά να δημιουργήσει κάτι που και εμείς θ αγαπήσουμε!

Εύχομαι να επιβεβαιωθώ….και να δούμε εκπλήξεις, όμορφες και ανατρεπτικές!

ΥΓ. Είστε πολύ τυχερές που έχετε η μια την άλλη…

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις