ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Συγκινεί ο Βολιώτης Στέφανος Δημουλάς- Μήνυμα για όλους τους Βολιώτες!

Συγκινεί ο Βολιώτης Στέφανος Δημουλάς- Μήνυμα για όλους τους Βολιώτες!

Newsroom

Στη τεράστια καριέρα του δικούς μας Βολιώτη Στέφανου Δημουλά έχουμε αναφερθεί πολλές φορές!

Δεν σταματά να μας συγκινεί και να μας κάνει περήφανους παλεύοντας για ότι αγαπά και κατακτώντας με πίστη, υπομονή, επιμονή και σκληρή δουλειά κάθε στόχο του!

Ταυτόχρονα και ως κοινωνικό ον, περνά πάντα μ έναν μοναδικό τρόπο τα δικά του μηνύματα!

Διαβάστε ανάρτηση του προ ημερών, που πραγματικά συγκινεί και ενθαρρύνει!

“Γεννήθηκα σε μία μικρή πόλη. Μεγάλωσα απλά, φυσιολογικά. Συνέχισα χωρίς γνωριμίες, δεν είχα. Πίστεψα τελικά ότι μόνο με μέσο μπορούσα να καταφέρω, να πετύχω. Συνέχισα χωρίς γνωριμίες, δεν είχα.

Τώρα για δες. 10 λεπτά πριν βγω στην πελώρια σκηνή της Εθνικής Όπερας της Ουαλίας ως σολίστας με δύο χορογραφίες, με έναν προβολέα να φωτίζει μόνο εμένα και έναν μαέστρο να παρακολουθεί το κάθε μου βήμα για να προσαρμόζει την ταχύτητα μιας ολόκληρης ορχήστρας σύμφωνα με τη δική μου κίνηση. Ένα κοστούμι που φτιάχτηκε ολοκαίνουριο επάνω μου, έναν βοηθό να με περιμένει δίπλα από τη σκηνή με νερό και πετσέτα και με ατομική υπόκλιση στο τέλος της παράστασης. 2,497 θεατές…

Μία δουλειά που πήρα αξιοκρατικά, με ακρόαση, με κανόνες, συμβόλαιο και μισθό. Χωρίς γνωριμίες, δεν είχα.

Ήθελα απλά να το βγάλω από μέσα μου για όποιο αγοράκι εκεί έξω πιστεύει ότι οι ικανότητές του φτάνουν μέχρι την ταμπέλα στην εθνική οδό που γράφει Βόλος Έξοδος. Για όποιο αγοράκι περίμενε να κοιμηθούνε όλοι τη νύχτα, κοιτούσε έξω από το παράθυρό του τον ουρανό και σιγοέλεγε ’κάτι θα καταφέρεις’. Για όποιο αγοράκι νιώθει μικρό, αδύναμο, αβέβαιο, τρομαγμένο. Κάτι θα καταφέρεις.”

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις