ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Έχει κερδίσει, πριν φτάσει στις κάλπες!

Έχει κερδίσει, πριν φτάσει στις κάλπες!

Newsroom

Φτάνοντας προς το τέλος της προεκλογικής περιόδου και πριν δούμε την πορεία των υποψηφίων σε απόλυτους αριθμούς την Κυριακή το βράδυ, ας δούμε λίγο τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της υποψηφιότητας και της αποδοχής τους από τον κόσμο!

Ήδη έχουμε τον μεγάλο νικητή και αυτός δεν είναι άλλος από τον Απόστολο Παπαδούλη!

Στα καφενεία, στις δημόσιες υπηρεσίες, στην Ερμού, μέσα και έξω από τα μαγαζιά, σε παρέες φίλων, παντού ακούς να μιλούν γι αυτόν με τα πιο κολακευτικά λόγια.

Ακόμα και αυτοί που δεν τον ψηφίζουν, γιατί έχουν υποχρέωση αλλού, θα σχολιάσουν γι αυτόν με τους πιο θερμούς χαρακτηρισμούς.

“Σοβαρός, ικανός, με σχέδιο, με πρόγραμμα”!

Αυτά τα λένε όλοι, όλοι όμως!

Και αυτό είναι ήδη μια μεγάλη νίκη, ανεξάρτητα απ οποιοδήποτε εκλογικό αποτέλεσμα!

Είναι ήδη κερδισμένος, γιατί έχει ξεπεράσει σε θετικές εντυπώσεις όλους τους συνυποψηφίους του, γιατί θα βρεις ένα ελάχιστο ποσοστό ανθρώπων, πολύ μικρότερο απ΄ότι για τους άλλους υποψηφίους για τη θέση του Δημάρχου, που θα έχουν να σου πουν κάτι όχι αρνητικό, αλλά….μέτριο!

Γιατί αρνητικά δεν σχολιάζει κανείς την υποψηφιότητα του Α.Παπαδούλη, ούτε καν υποψήφιοι σε αντίπαλα ψηφοδέλτια!

Τι να πεις άλλωστε για τον Α.Παπαδούλη;

Τι να πεις για τον άνθρωπο που έχει αποδείξει ότι ξέρει να διαχειρίζεται ανθρώπους και καταστάσεις. Τον άνθρωπο που μπορεί ν αξιοποιήσει κάθε ευκαιρία για ανάπτυξη. Τον άνθρωπο που ξέρει να μιλήσει εκεί που πρέπει και να διεκδικήσει όσα πρέπει!

Τον άνθρωπο που μπορεί όντως να μας κάνει μια ευρωπαϊκή πόλη, που μπορεί να βάλει τις βάσεις αλλά και να υλοποιήσει όλα αυτά τα έργα υποδομής που δεν θα αποτελέσουν απλά μια βιτρίνα, αλλά θα λύσουν σημαντικά προβλήματα και θα σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια μας να δημιουργήσουμε ένα δυνατό “brand” στον Τουρισμό!

Να μη σας κουράζω όμως, απλά θα προσπαθήσω να μπω λίγο στη θέση των άλλων υποψηφίων του κ.Αποστολάκη και της κυρίας Καπούλα.

Αν τους ρωτάγαμε, γιατί πιστεύετε ότι θα τα καταφέρετε σε αυτή την θέση, η απάντηση μεταξύ άλλων που θα έχουν να κάνουν με την εντιμότητα, την διαφάνεια κλπ….που σε καμιά περίπτωση δεν αμφισβητούμε, αφού πρόκειται για δύο νέους ανθρώπους που δεν έχουν δώσει ποτέ δικαίωμα και ίσα ίσα κινούνται με πολιτισμό, θα είναι:

Αποστολάκης: Γιατί είμαι Αυτοδιοικητικός!

Καπούλα: Γιατί είμαι Πρόεδρος του ΤΕΕ και ξέρω!

Και έρχεται ο Παπαδούλης και απαντά:

Γιατί έχω διοικήσει πέντε χιλιάδες (5.000) επενδύσεις, ύψους περίπου 1 δις ευρώ, που έχουν δημιουργήσει εκατοντάδες θέσεις εργασίας!

Τόσο απλά!!!!!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις