ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Υπέροχο άρθρο για τη γυναίκα και τα μαλλιά της σε κάθε ηλικία! Διάβασε το!

Υπέροχο άρθρο για τη γυναίκα και τα μαλλιά της σε κάθε ηλικία! Διάβασε το!

Δώρα Μιχαήλ

Ένα υπέροχο άρθρο από την εξαιρετική Maria Dai, που δεν είναι μια κομμώτρια όπως όλες οι άλλες, αλλά μια γυναίκα που αγαπά τα μαλλιά με πάθος. Πάθος που “βγάζει” πάνω στα μαλλιά σας, δημιουργώντας όμορφες τεχνικές και αποτελέσματα που σας ανανεώνουν τονίζουν τα υπέροχα στοιχεία σας και φανερώνουν την πιο όμορφη εκδοχή του εαυτού σας!

Μιλήστε μαζί της, πείτε της το προβληματισμό της, δείξε της εμπιστοσύνη και ΑΛΛΑΞΕ!

Θα τη βρεις στο Via Capelli, στο κομμωτήριο της, στη Σωκράτους μεταξύ της Καρτάλη και της Τοπάλη!

Πάμε στο υπέροχο άρθρο της:

Γυναίκα γεννιέσαι η γίνεσαι ;;;

Λένε ότι μια γυναίκα γεννιέται με τον χαρακτήρα της , την προσωπικότητα της , αλλά και την ομορφιά της…

Η μήπως αυτό μπορούμε να το αλλάξουμε ;;;

Εκτός από την εσωτερική μας εικόνα που καθρεφτίζεται ανάλογα με το στυλ και το πως θέλουμε να δείχνουμε μια γυναίκα έχει πολλές πτυχές στην προσωπικότητα της και το προσαρμόζουμε με το τι ζει σε διάφορες περίοδος στην ζωή της. Αυτό το εξωτερικεύει .
Και σε αυτό το μας βοηθάει η μόδα και τα διαφορά trend!

Πως μπορούν να συνδεθούν τα μαλλιά ;;;

Ξέρετε τα μαλλιά μας καλούνται να μας υπογραμμίσουν τις διαφορετικές φάσεις και περιόδους στην ζωή μας ανάλογα με το τι έχουμε και τι θέλουμε ναα δείχνουμε .

Αυτά όλα καθρεφτίζονται στα μαλλιά .

Υπάρχουν στάσεις στην ζωή μας που συνδέονται με τα μαλλιά μας .

Πάμε να τις δούμε .

1) Όταν μια γυναίκας είναι μαθήτρια η φοιτήτρια τα μαλλιά της δείχνουν ανέμελα , φρέσκα , με υγεία και αγνά…σε φυσικές κυρίως αποχρώσεις!

Με απαλές τεχνικές π.χ μπαλεγιαζ sun kissed, freehand techniques, η μεγάλες και έντονες αντιθέσεις με ξανοιγμένα τμηματικά η συνολικά ξανοιγμενα μαλλιά , pastel αποχρώσεις , έντονα γεωμετρικά κουρέματα η ακόμα και ξυρισμένα μαλλιά η τμήματα .

2) Όταν η γυναίκα θα βγει στον επαγγελματικό χώρο τότε θέλει τα μαλλιά της να εμπνέουν δυναμισμό , σιγουριά , ασφάλεια , αλλά και να είναι ερωτεύσιμη μέσα από την εικόνα της .

Πως;;

Τα χρώματα και οι τεχνικές εργασίες που επιλέγει να κάνει είναι η πιο σκούρες η πιο ανοιχτές από την απόχρωση της επιδερμίδας της .

Αυτό μας δείχνει έναν χαρακτήρα .
Τα κουρέματα της είναι καλό να έχει διαφορετικά μήκη και φιλαρισματα η να έχουμε φραντζες η αφελείες γύρω από την περιοχή των ματιών που να υπόσχονται ένα πέπλο μυστηρίου και πάθους .

3) Όταν μια γυναίκα είναι σε φάση που έχει πολλές και ταυτόχρονες υποχρεώσεις π.χ παιδιά οικογένεια και εργασία ο χρόνος της είναι πολύ περιορισμένος έως καθόλου

Τα μαλλιά της πρέπει να έχουν ένα ωραίο χρώμα με διαφορετικές τεχνικές , τα κουρέματα της μπορούν και πρέπει να είναι ευκολοχτενιστα να αποπνέουν ένα αέρα ελευθερίας και ταυτόχρονα να είσαι σέξι , και αισθησιακά και χωρίς να είναι απαραίτητα υποχρεωμένη να επισκέπτεται ένα κομμωτήριο .

4) Όταν μια γυναίκα ωριμάζει τότε τα μαλλιά της μπορούν και μας εμπνέουν να ζωγραφίσουμε γιατί κάποιες από αυτές έχουν λευκά μαλλιά .
Και τα λευκά και τα γκρι είναι ένας υπέροχος κάμβας που μας επιτρέπει να ζωγραφίσουμε, άλλοτε με ανταύγειες δίχρωμες , με metals color και άλλες τεχνικές

Εμείς οι γυναίκες όταν μεγαλώνουμε νομίζουμε ότι δεν είμαστε το ίδιο σαγηνευτικές όσο πριν.
ΛΑΘΟΣ!!!

Σκέφτηκε ότι ένα καλό κρασί στο κελάρι μας όσο παλιώνει τόσο εύγευστο και τόσο ακριβό γίνεται ταυτόχρονα .
Οποία περίοδος της ζωής και αν περνάτε αγαπήστε την εικόνα σας και γίνετε πιο ερωτεύσιμα μέσα από αυτήν .
Συναντήστε ένα σύμβουλο – κομμωτη και ανακαλύψτε μαζί του διαφορετικά μονοπάτια και ζήστε την εμπειρία μέσα στον χρόνο .
Γιατί οι ανάγκες μας και οι επιθυμίες μας αλλάζουν!

Αυτό φυσικά μας το καθορίζει η επαγγελματική διάγνωση και οι προσωποποιημένες προτάσεις και λύσεις για τις ανάγκες και επιθυμίες μας .

Η υπογραφή της γυναίκας είναι 2 πράγματα
1)Το άρωμα της
2)Η προσωπικότητα της που με σεβασμό αγκαλιάζουμε .

Ώρα να μαγνητίσουμε τα βλέμματα όλων με την παρουσία μας …

Γιατί το αξίζεις !!!!!!
The beatyfull hair need an expert!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις