ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Eίναι πρώτοι στη χονδρική κατασκευή και πώληση!

Eίναι πρώτοι στη χονδρική κατασκευή και πώληση!

Newsroom

Ο δικός μας ΣΤΥΛΛΑΣ με εμπειρία δεκαετιών, δε ξεχωρίζει και πρωταγωνιστεί μόνο στην Μαγνησία και στη Λάρισα, αλλά και σε πολλές ακόμα πόλεις της χώρας μας, όπου και τον εμπιστεύονται δεκάδες επιχειρηματίες που θέλουν να ανακαινίσουν ή να “ντύσουν” τις επιχειρήσεις τους από την αρχή!

Με άριστη εξυπηρέτηση, υλικά πρώτης ποιότητας, έπιπλα δικής τους κατασκευής στις καλύτερες τιμές της αγοράς, δε θα μπορούσαν παρά να πρωταγωνιστούν!

Εμείς νιώθουμε περήφανοι που ένας δικός μας επαγγελματίας καταφέρνει και ξεχωρίζει πανελλαδικά και φυσικά νιώθουμε τυχεροί που τον έχουμε στη πόλη μας και μας δίνει τη δυνατότητα με τις υπέροχες τιμές του ν αλλάζουμε το σπίτι μας συχνά!

Τι λένε οι ίδιοι για τη χοντρική πώληση;

“Από το 1967 αναλαμβάνουμε την κατασκευή παντός είδους επίπλου, κουζίνα, ντουλάπα, πόρτες εσωτερικές, πόρτες θωρακισμένες, ειδικές κατασκευές κ.α. για εμπόρους, κατασκευαστές αλλά και βιοτεχνίες άλλου είδους επαγγέλματος, με τεράστια επιτυχία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Με τη συμμετοχή στις ανακαινίσεις του νοσοκομείου Βόλου και Λαμίας, το Δημαρχείο Λαμίας, το ΤΕΙ Λάρισας, καθώς και σε πάρα πολλά δημόσια έργα αλλά και συνεργασία με μεγαλες αλυσίδες Super Market, δείξαμε στους πελάτες μας την εμπιστοσύνη που πρέπει να μας έχουν αλλά και τις ασυναγώνιστες τιμές που μπορούμε να επιτύχουμε.
Το πελατολόγιο των επαγγελματιών που συνεχώς αυξάνεται, δείχνει την προσεγμένη παραγωγή που μπορεί να επιτευχθεί από μέρους μας, ανάλογα με τις ανάγκες και τις παραγγελίες σας.
Τα υπερσύγχρονα μηχανήματά μας ,αλλά και το έμπειρο προσωπικό μάς καθιστά πρώτους στην ταχύτητα της παραγωγής που μας ανατίθεται, πάντα με Α’ ποιότητα προϊόντων και υλικών.Έτσι, συνεχίζουμε να προσφέρουμε σε εσάς ποιότητα, καθώς επίσης και την ψυχολογική ηρεμία ότι όλα θα κατασκευαστούν ακριβώς όπως ο πελάτης σας το διάλεξε και το φαντάστηκε και στο χρόνο που συμφωνήθηκε. Η τεράστια και πολυετής εμπειρία μας θα συνεχίσει να μας φέρνει πρώτους στην χονδρική κατασκευή και πώληση. ”

Σας ευχόμαστε πολλές πολλές ακόμα δεκαετίες πρωτιάς και ποιότητας!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις